Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Sajószöged KTK
541v Tactiek 5.4.1
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 42.7
adequate Schieten solid
poor Passen adequate
good Verdedigen good


1e minuut.
Inworp. Kurusa met een snelle inworp. Visegrádi geeft de bal voor. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Veiga is nu in balbezit. Bartha bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga is nu in balbezit. Bartha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartha haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bartha rent richting de bal. Bartha speelt de bal door. Berke is nu in balbezit. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Visegrádi geeft een hoge lob. Mâlcu heeft problemen om de bal te vangen. Berke rent richting de bal. Berke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:1

26e minuut.
Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. Veiga probeert naar een medespeler te passen. Arató geeft een hoge lob. Megyesi heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cappella geeft een lange en hoge pass. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 77%, Sajószöged KTK 23%.
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:2

46e minuut.
Visegrádi onderschept slim de pass. Visegrádi met een sublieme pass. Klungelig pakt Kurusa de bal. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi geeft de bal voor. Gallo Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berke rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:3

65e minuut.
Mándi geeft een hoge lob. Visegrádi heeft problemen om de bal te vangen. Zilci maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zilci naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Megyesi met een harde bal richting middenveld. Béres kopt de bal weg. Daar is Mâlcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bartha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Hejduk is nu in balbezit. Hejduk geeft een hoge lob. Kurusa kopt de bal weg. Klungelig pakt Visegrádi de bal. Visegrádi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Berke haalt uit met een fantastische trap. Megyesi probeert de bal aan de voet te houden. Bartha rent richting de bal. Bartha haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:4

81e minuut.
Juhos bereikt de bal nog maar net als eerste. Juhos passt de bal in één keer door. Bartha speelt de bal door. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 77%, Sajószöged KTK 23%.
MALÉV SC - Sajószöged KTK 0:5