Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK MALÉV SC
5.4.1 Tactiek 541v
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 32.1
redelijk Schieten redelijk
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi geeft de bal voor. Bita kopt de bal weg. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bita is nu in balbezit. Bita geeft een hoge lob. Mâlcu is nu in balbezit. Dukai verovert de bal door een tackle van achteren. Dukai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Bita passt de bal in één keer door. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai verovert de bal door een tackle van achteren. Dukai schiet op doel. Gallo Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - MALÉV SC 1:0

30e minuut.
Maffeis geeft een hoge lob. Polyák kopt de bal weg. Tandori bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonopoulos onderschept slim de pass. Antonopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bita is nu in balbezit. Bita passt de bal zonder na te denken. Dukai is nu in balbezit. Dukai haalt uit met een fantastische trap. Megyesi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 40%, MALÉV SC 60%.
Sajószöged KTK - MALÉV SC 1:0

57e minuut.
Bal onderschept slim de pass. Bal geeft een hoge lob. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Oravecz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged KTK - MALÉV SC 1:1

66e minuut.
Mándi geeft een lange en hoge pass. Zilci onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pálfy neemt de hoekschop. Tandori maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Geress speelt de bal door. Zilci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bita onderschept slim de pass. Bita haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Görömböly de bal onder controle te krijgen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Geress raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gosztola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 47%, MALÉV SC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged KTK - MALÉV SC 1:1