Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC Soccer Hooligans Sport Club
4-4-2 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen average


2e minuut.
Kriszt geeft een hoge lob. Taini is nu in balbezit. Taini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tascón de bal. Tascón geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Larrañaga is nu in balbezit. Larrañaga passt de bal zonder na te denken. Csertői bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Galaschek passt de bal in één keer door. Gesto is nu in balbezit. Gesto geeft de bal voor. Damis is nu in balbezit. Damis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gesto probeert naar een medespeler te passen. Răduleţ rent richting de bal. Răduleţ passt de bal zonder na te denken. Damis is nu in balbezit. Damis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Gesto met een sublieme pass. Răduleţ is nu in balbezit. Răduleţ passt de bal in één keer door. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis draait met de bal, schiet en ... Serfőző kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Larrañaga verovert de bal door een tackle van achteren. Larrañaga speelt de bal door. Egressy rent richting de bal. Twarowski rent richting de bal. Twarowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Philipp passt de bal met de wreef. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski passt de bal met de wreef. Damis rent richting de bal. Damis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Taini geeft een hoge lob. Inworp. Surányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 62%, Soccer Hooligans Sport Club 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astoria FC - Soccer Hooligans Sport Club 0:0

46e minuut.
Philipp passt de bal met de wreef. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski passt de bal in één keer door. Taini rent richting de bal. Tascón geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrañaga passt de bal zonder na te denken. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tascón rent richting de bal. Tascón geeft de bal voor. Serfőző kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tascón zal de hoekschop nemen. Huszta kopt de bal weg. Răduleţ met een sublieme pass. Daar is Philipp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Philipp schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Soccer Hooligans Sport Club 0:1

71e minuut.
Mitev rent richting de bal. Mitev geeft de bal voor. Philipp met een sublieme pass. Damis rent richting de bal. Damis haalt uit met een fantastische trap. Serfőző bokst de bal weg.

75e minuut.
Larrañaga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lapo komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Mitev geeft een hoge lob. Philipp rent richting de bal. Philipp passt de bal in één keer door. Damis heeft problemen om de bal te vangen. Damis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Huszta kopt de bal weg. Daar is Lapo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lapo passt de bal zonder na te denken. Damis is nu in balbezit. Damis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Egressy probeert naar een medespeler te passen. Plotár is nu in balbezit. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel. Mitev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Czeglédy geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Asselborn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Murúa de bal. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astoria FC - Soccer Hooligans Sport Club 1:1

83e minuut.
Kern onderschept slim de pass. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski passt de bal zonder na te denken. Philipp rent richting de bal. Philipp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Soccer Hooligans Sport Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 63%, Soccer Hooligans Sport Club 37%.
Astoria FC - Soccer Hooligans Sport Club 1:2