Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komárom IronClaw United
Normal Tactiek 42211B
42% Balbezit 58%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 30.4
poor Schieten good
weak Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Fonnyadt trapt de bal weg van het doel. Palermo kopt de bal weg. Daar is Méhes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolman onderschept slim de pass. Kolman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palermo met de inworp. Plókai geeft de bal voor. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:2

8e minuut.
Palermo probeert naar een medespeler te passen. Plókai is nu in balbezit. Plókai passt de bal met de wreef. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Mihalecz speelt de bal door. Méhes rent richting de bal. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gróf de bal onder controle te krijgen. Fonnyadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Tornyi geeft een hoge lob. Inworp. Palermo met een snelle inworp. Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai geeft een hoge lob. Fonnyadt bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lukácsi onderschept slim de pass. Lukácsi probeert naar een medespeler te passen. Palermo probeert naar een medespeler te passen. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:3

15e minuut.
Plókai kopt de bal weg. Hámos rent richting de bal. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman schiet op doel. Gróf probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:4

27e minuut.
Arsenie kopt de bal weg. Verebes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Palermo. Palermo krijgt een gele kaart. Verebes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Verebes neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fonnyadt trapt de bal weg van het doel. Plókai kopt de bal weg. Kolman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolman schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:5

33e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia probeert naar een medespeler te passen. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap. Fonnyadt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Fonnyadt met een harde bal richting middenveld. Palermo kopt de bal weg. Méhes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Méhes is nu in balbezit. Palermo onderschept slim de pass. Palermo met een sublieme pass. Kolman rent richting de bal. Kolman haalt uit met een fantastische trap. Paal!

39e minuut.
Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Palermo speelt de bal door. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ... Fonnyadt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 64%, IronClaw United 36%.
Komárom - IronClaw United 0:6

49e minuut.
Plókai passt de bal in één keer door. Méhes heeft problemen om de bal te vangen. Palermo met een sublieme pass. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Palermo geeft de bal voor. Rózsavölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Rózsavölgyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seres rent richting de bal. Lukácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Lukácsi geeft de bal voor. Kolman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Verebes onderschept slim de pass. Tőzsér is nu in balbezit. Zabos is nu in balbezit. Tőzsér verovert de bal door een tackle van achteren. Tőzsér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Palermo is nu in balbezit. Palermo geeft een hoge lob. Buia probeert naar een medespeler te passen. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polonkai met een snelle inworp. Klungelig pakt Rózsavölgyi de bal. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tornyi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Palermo zal de hoekschop nemen. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - IronClaw United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 68%, IronClaw United 32%.
Komárom - IronClaw United 0:7