Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami Arsenal F.C.
Normal Tactiek Napoli
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


20e minuut.
Klungelig pakt Fábri de bal. Rósa verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa passt de bal met de wreef. Pelsőczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelsőczi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 66%, Arsenal F.C. 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Valami - Arsenal F.C. 0:0

48e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián passt de bal met de wreef. Kubinyi rent richting de bal. Gombkötő onderschept slim de pass. Gombkötő geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Arsenal F.C. 0:1

52e minuut.
Dobos met de inworp. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Róth bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valami - Arsenal F.C. 1:1

61e minuut.
Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobos geeft een lange en hoge pass. Kóczián heeft problemen om de bal te vangen. Rósa is nu in balbezit. Rósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gombkötő speelt de bal door. Rósa heeft problemen om de bal te vangen. Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa verovert de bal door een tackle van achteren. Rósa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hannich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövesfalvi onderschept slim de pass. Fábri rent richting de bal. Kövesfalvi onderschept slim de pass. Kövesfalvi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Béres passt de bal zonder na te denken. Mátyus speelt de bal door. Berlinger kopt de bal weg. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Arsenal F.C. 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 74%, Arsenal F.C. 26%.
Valami - Arsenal F.C. 2:1