Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Soccer Hooligans Sport Club
541v Tactiek 433
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 41.7
adequate Schieten good
poor Passen average
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Gesto verovert de bal door een tackle van achteren. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ geeft een lange en hoge pass. Twarowski heeft problemen om de bal te vangen. Twarowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Larrañaga passt de bal met de wreef. Megyesi is nu in balbezit. Damis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Damis krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Mitev geeft een lange en hoge pass. Broi heeft problemen om de bal te vangen. Broi probeert naar een medespeler te passen. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Asselborn trapt de bal weg. Mâlcu kan de bal niet met de borst controleren. Philipp probeert naar een medespeler te passen. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gallo Moreno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cappella is nu in balbezit. Larrañaga onderschept slim de pass. Larrañaga passt de bal zonder na te denken. Damis rent richting de bal. Damis schiet op doel. Gallo Moreno bokst de bal weg.

26e minuut.
Mâlcu rent richting de bal. Philipp onderschept slim de pass. Philipp geeft de bal voor. Twarowski rent richting de bal. Twarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Soccer Hooligans Sport Club 0:1

28e minuut.
Larrañaga passt de bal zonder na te denken. Răduleţ geeft een hoge lob. Hejduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twarowski schiet op doel. Gallo Moreno bokst de bal weg.

42e minuut.
Larrañaga rent richting de bal. Philipp rent richting de bal. Philipp passt de bal in één keer door. Damis is nu in balbezit. Damis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 60%, Soccer Hooligans Sport Club 40%.
MALÉV SC - Soccer Hooligans Sport Club 0:1

54e minuut.
Zilci onderschept slim de pass. Zilci speelt de bal door. Murúa geeft een hoge lob. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Broi met een snelle inworp. Arıcan probeert de bal met de borst te controleren. Larrañaga probeert naar een medespeler te passen. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Murúa onderschept slim de pass. Murúa passt de bal in één keer door. Damis is nu in balbezit. Damis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arıcan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bal komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Hejduk onderschept slim de pass. Hejduk geeft de bal voor. Răduleţ kopt de bal weg. Damis rent richting de bal. Damis haalt uit met een fantastische trap. Gallo Moreno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Soccer Hooligans Sport Club 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 54%, Soccer Hooligans Sport Club 46%.
MALÉV SC - Soccer Hooligans Sport Club 0:2