Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Astoria FC
5.4.1 Tactiek 4-4-2
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
15 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 24.9
solid Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen average


6e minuut.
Kern bereikt de bal nog maar net als eerste. Kern geeft een hoge lob. Inworp. Polyák met de inworp. Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Serfőző probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga passt de bal met de wreef. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Astoria FC 1:0

11e minuut.
Dukai rent richting de bal. Bartha met een sublieme pass. Galaschek is nu in balbezit. Plotár is nu in balbezit. Plotár draait met de bal, schiet en ... Vékey bokst de bal weg.

18e minuut.
Bartha geeft de bal voor. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke passt de bal met de wreef. Veiga rent richting de bal. Veiga schiet op doel. Serfőző probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Astoria FC 2:0

23e minuut.
Juhos verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mándi passt de bal in één keer door. Berke is nu in balbezit. Berke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Arató onderschept slim de pass. Arató met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Veiga speelt de bal door. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Serfőző werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Astoria FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 33%, Astoria FC 67%.
Sajószöged KTK - Astoria FC 3:0

53e minuut.
Huszta rent richting de bal. Veiga is nu in balbezit. Veiga speelt de bal door. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Astoria FC 4:0

63e minuut.
Kriszt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mándi met een snelle inworp. Daar is Veiga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veiga geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czeglédy met een snelle inworp. Huszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszta met een sublieme pass. Plotár met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Arató passt de bal met de wreef. Veiga is nu in balbezit. Veiga passt de bal met de wreef. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Astoria FC 5:0

74e minuut.
Mándi verovert de bal door een tackle van achteren. Mándi speelt de bal door. Arató met een sublieme pass. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ... Serfőző kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Arató onderschept slim de pass. Arató met een sublieme pass. Mándi is nu in balbezit. Mándi geeft een hoge lob. Berke maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 27%, Astoria FC 73%.
Sajószöged KTK - Astoria FC 5:0