Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami Bodajk SE
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Éder speelt de bal door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy speelt de bal door. Berlinger is nu in balbezit. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Bodajk SE 1:0

15e minuut.
Grubits rent richting de bal. Éder onderschept slim de pass. Éder speelt de bal door. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián is nu in balbezit. Andorka verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valami - Bodajk SE 1:1

20e minuut.
Komora met de inworp. Liszek met een sublieme pass. Andorka rent richting de bal. Andorka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reményi de bal onder controle te krijgen. Mátyus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dibáczy kopt de bal weg. Teremi is nu in balbezit. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Berlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Liszek passt de bal in één keer door. Reményi rent richting de bal. Andorka onderschept slim de pass. Andorka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Bodajk SE 1:2

42e minuut.
Liszek passt de bal met de wreef. Jäkl is nu in balbezit. Jäkl met een sublieme pass. Dombi is nu in balbezit. Dombi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 66%, Bodajk SE 34%.
Valami - Bodajk SE 1:2

55e minuut.
Jäkl geeft een lange en hoge pass. Teremi is nu in balbezit. Teremi met een sublieme pass. Dombi is nu in balbezit. Dombi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Dombi bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka haalt uit met een fantastische trap. Mátyus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Bodajk SE 1:3

76e minuut.
Inworp. Éder zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bethlen probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. Éder passt de bal in één keer door. Komora probeert naar een medespeler te passen. Andorka is nu in balbezit. Andorka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Bodajk SE 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 56%, Bodajk SE 44%.
Valami - Bodajk SE 1:4