Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Komárom Sajószöged KTK
Normal Tactiek 5.4.1
34% Balbezit 66%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 41
poor Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Kurusa passt de bal in één keer door. Arató geeft de bal voor. Rózsavölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Fonnyadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Veiga met een sublieme pass. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi geeft een hoge lob. Berke springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Fonnyadt met een harde bal richting middenveld. Veiga rent richting de bal. Veiga passt de bal zonder na te denken. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga passt de bal in één keer door. Hámos rent richting de bal. Hámos geeft een lange en hoge pass. Kurusa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fonnyadt trapt de bal weg. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tornyi is nu in balbezit. Tornyi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi met de inworp. Veiga geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - Sajószöged KTK 0:1

30e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga onderschept slim de pass. Veiga speelt de bal door. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke draait met de bal, schiet en ... Fonnyadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Fonnyadt trapt de bal weg. Mándi kopt de bal weg. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arató rent richting de bal. Arató haalt uit met een fantastische trap. Fonnyadt bokst de bal weg.

40e minuut.
Rózsavölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi passt de bal met de wreef. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Méhes is nu in balbezit. Veiga onderschept slim de pass. Veiga met een sublieme pass. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Arató met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke passt de bal zonder na te denken. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 74%, Sajószöged KTK 26%.
Komárom - Sajószöged KTK 0:1

47e minuut.
Daar is Rózsavölgyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi passt de bal met de wreef. Berke rent richting de bal. Berke schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Dukai met een snelle inworp. Visegrádi geeft een hoge lob. Tornyi heeft problemen om de bal te vangen. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Visegrádi geeft de bal voor. Veiga rent richting de bal. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap. Fonnyadt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rózsavölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rózsavölgyi. Rózsavölgyi krijgt een gele kaart. Visegrádi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veiga zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Visegrádi geeft de bal voor. Berke heeft problemen om de bal te vangen. Méhes is nu in balbezit. Arató is nu in balbezit. Arató schiet op doel. Fonnyadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dukai met de inworp. Visegrádi geeft de bal voor. Daar is Berke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Komárom - Sajószöged KTK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komárom 76%, Sajószöged KTK 24%.
Komárom - Sajószöged KTK 0:2