Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC IronClaw United
541v Tactiek 42211B
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 32.8
adequate Schieten average
poor Passen average
very good Verdedigen good


16e minuut.
Plókai bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai geeft een hoge lob. Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Arsenie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maffeis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cappella onderschept slim de pass. Cappella passt de bal in één keer door. Arıcan probeert naar een medespeler te passen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Palermo kopt de bal weg. Klungelig pakt Zilci de bal. Kolman is nu in balbezit. Kolman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - IronClaw United 0:1

31e minuut.
Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan passt de bal zonder na te denken. Kövesfalvi rent richting de bal. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 43%, IronClaw United 57%.
MALÉV SC - IronClaw United 0:1

51e minuut.
Palermo is nu in balbezit. Arıcan onderschept slim de pass. Arıcan probeert naar een medespeler te passen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Cappella speelt de bal door. Antonopoulos rent richting de bal. Antonopoulos speelt de bal door. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz draait met de bal, schiet en ... Bánhidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan passt de bal met de wreef. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Maffeis geeft een hoge lob. Daar is Buia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia speelt de bal door. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cappella is nu in balbezit. Cappella speelt de bal door. Maffeis rent richting de bal. Maffeis geeft een lange en hoge pass. Hejduk geeft de bal voor. Bánhidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ráth heeft problemen om de bal te vangen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MALÉV SC - IronClaw United 1:1

87e minuut.
Cappella met een sublieme pass. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan met een sublieme pass. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Bánhidi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 46%, IronClaw United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MALÉV SC - IronClaw United 1:1