Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK Valami
5.4.1 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 17.8
good Schieten average
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke passt de bal zonder na te denken. Geress rent richting de bal. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap. Mátyus bokst de bal weg. Geress is nu in balbezit. Geress haalt uit met een fantastische trap. Mátyus bokst de bal weg. Daar is Reményi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 1:0

8e minuut.
Daar is Gosztola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berlinger onderschept slim de pass. Berlinger speelt de bal door. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Vékey bokst de bal weg.

10e minuut.
Visegrádi passt de bal in één keer door. Geress rent richting de bal. Geress passt de bal met de wreef. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi passt de bal in één keer door. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Béres probeert naar een medespeler te passen. Geress rent richting de bal. Geress probeert naar een medespeler te passen. Berke rent richting de bal. Berke haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 2:0

20e minuut.
Kóczián heeft problemen om de bal te vangen. Geress is nu in balbezit. Geress met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 3:0

21e minuut.
Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy passt de bal in één keer door. Visegrádi met een sublieme pass. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 4:0

30e minuut.
Fábri is nu in balbezit. Visegrádi verovert de bal door een tackle van achteren. Visegrádi passt de bal met de wreef. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 5:0

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mátyus niet meer kan verder spelen. Kovári komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Béres passt de bal met de wreef. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... Kovári verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 6:0

44e minuut.
Kóczián bereikt de bal nog maar net als eerste. Kóczián geeft een lange en hoge pass. Gosztola geeft een lange en hoge pass. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 23%, Valami 77%.
Sajószöged KTK - Valami 7:0

50e minuut.
Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi geeft de bal voor. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke draait met de bal, schiet en ... Kovári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 8:0

56e minuut.
Gosztola geeft een hoge lob. Geress met een sublieme pass. Daar is Kóczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Polyák passt de bal in één keer door. Arató rent richting de bal. Arató probeert naar een medespeler te passen. Berke is nu in balbezit. Berke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Arató speelt de bal door. Gosztola rent richting de bal. Gosztola speelt de bal door. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kovári trapt de bal weg. Dukai kopt de bal weg. Kubinyi geeft de bal voor. Visegrádi probeert de bal met de borst te controleren. Visegrádi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Béres probeert naar een medespeler te passen. Visegrádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Visegrádi geeft een lange en hoge pass. Berke maakt een snoekduik en kopt de bal. Kovári probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - Valami 9:0

75e minuut.
Bethlen speelt de bal door. Reményi rent richting de bal. Arató onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arató de bal. Arató schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Arató met een sublieme pass. Geress rent richting de bal. Geress met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 21%, Valami 79%.
Sajószöged KTK - Valami 9:0