Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami Sajószöged KTK
Normal Tactiek 5.4.1
37% Balbezit 63%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 39
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen very good


3e minuut.
Reményi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Halmai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geress heeft problemen om de bal te vangen. Monostori speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Tandori, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyák kopt de bal weg. Zováth rent richting de bal. Monostori verovert de bal door een tackle van achteren. Monostori geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:1

7e minuut.
Bethlen passt de bal in één keer door. Fábri heeft problemen om de bal te vangen. Fábri speelt de bal door. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bethlen met een snelle inworp. Tandori rent richting de bal. Tandori passt de bal in één keer door. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Monostori onderschept slim de pass. Geress is nu in balbezit. Geress passt de bal zonder na te denken. Mészöly rent richting de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Monostori geeft een hoge lob. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress probeert naar een medespeler te passen. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:2

19e minuut.
Monostori onderschept slim de pass. Monostori probeert naar een medespeler te passen. Reményi rent richting de bal. Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Mátyus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Mátyus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:3

23e minuut.
Zováth met een snelle inworp. Halmai rent richting de bal. Halmai geeft de bal voor. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Mátyus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oravecz met een harde bal richting middenveld. Monostori kopt de bal weg. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:4

27e minuut.
Dibáczy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly is nu in balbezit. Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Geress draait met de bal, schiet en ... Kóczián kopt de bal weg. Daar is Bethlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pálfy passt de bal met de wreef. Tandori met een sublieme pass. Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress draait met de bal, schiet en ... Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:5

34e minuut.
Pálfy geeft de bal voor. Zováth heeft problemen om de bal te vangen. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:6

34e minuut.
Berlinger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dibáczy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly rent richting de bal. Mészöly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:7

38e minuut.
Pálfy passt de bal met de wreef. Geress bereikt de bal nog maar net als eerste. Geress passt de bal met de wreef. Mészöly rent richting de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:8

39e minuut.
Monostori probeert naar een medespeler te passen. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai speelt de bal door. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly schiet op doel. Paal!

41e minuut.
Geress geeft een lange en hoge pass. Daar is Kubinyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly geeft een lange en hoge pass. Monostori heeft problemen om de bal te vangen. Monostori schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:9

43e minuut.
Fábri geeft een hoge lob. Tandori kopt de bal weg. Pálfy rent richting de bal. Pálfy geeft een lange en hoge pass. Mészöly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 71%, Sajószöged KTK 29%.
Valami - Sajószöged KTK 0:10

48e minuut.
Geress probeert naar een medespeler te passen. Monostori bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori passt de bal zonder na te denken. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly schiet op doel. Mátyus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Daar is Reményi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geress rent richting de bal. Geress passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mészöly de bal. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:11

59e minuut.
Mándi geeft een hoge lob. Zováth kopt de bal weg. Daar is Mészöly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly passt de bal in één keer door. Pálfy geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Mátyus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:12

64e minuut.
Halmai rent richting de bal. Dukai is nu in balbezit. Dukai geeft een lange en hoge pass. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Halmai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Geress geeft de bal voor. Mészöly springt en kopt de bal. Mátyus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:13

70e minuut.
Geress kopt de bal weg. Daar is Reményi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel. Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:14

73e minuut.
Tandori probeert naar een medespeler te passen. Geress met een sublieme pass. Reményi rent richting de bal. Mészöly onderschept slim de pass. Mészöly geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dukai zal de hoekschop nemen. Bethlen kan de bal niet met de borst controleren. Mészöly speelt de bal door. Geress is nu in balbezit. Geress haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:15

76e minuut.
Pálfy probeert naar een medespeler te passen. Halmai is nu in balbezit. Halmai geeft de bal voor. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:16

79e minuut.
Fábri rent richting de bal. Geress verovert de bal door een tackle van achteren. Geress met een sublieme pass. Mészöly is nu in balbezit. Mészöly schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Mátyus trapt de bal weg. Tandori kopt de bal weg. Daar is Kóczián, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dibáczy is nu in balbezit. Polyák verovert de bal door een tackle van achteren. Polyák passt de bal zonder na te denken. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly haalt uit met een fantastische trap. Mátyus bokst de bal weg. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Mátyus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - Sajószöged KTK 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 82%, Sajószöged KTK 18%.
Valami - Sajószöged KTK 0:17