Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC Bodajk SE
4-4-2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 20.1
poor Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Huszta rent richting de bal. Dombi verovert de bal door een tackle van achteren. Dombi met een sublieme pass. Andorka is nu in balbezit. Andorka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Bodajk SE 0:1

20e minuut.
Huszta met een sublieme pass. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár passt de bal in één keer door. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Huszta is nu in balbezit. Galaschek is nu in balbezit. Huszta rent richting de bal. Huszta draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jäkl de bal onder controle te krijgen. Csató probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Plotár is nu in balbezit. Plotár passt de bal zonder na te denken. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek haalt uit met een fantastische trap. Csató maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Astoria FC - Bodajk SE 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 37%, Bodajk SE 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astoria FC - Bodajk SE 1:1

49e minuut.
Teremi met de inworp. Dombi rent richting de bal. Huszta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Huszta krijgt een gele kaart. Dombi raakt geblesseerd tijdens het duel. Dombi neemt de penalty, wat een uithaal! Serfőző bokst de bal weg.

51e minuut.
Plotár heeft problemen om de bal te vangen. Grubits bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek maakt een afschuwelijke overtreding. Galaschek krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Egressy kopt de bal weg. Klungelig pakt Plotár de bal. Surányi speelt de bal door. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Czeglédy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubits is nu in balbezit. Grubits geeft een lange en hoge pass. Galaschek rent richting de bal. Galaschek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Grubits geeft de bal voor. Inworp. Czeglédy met een snelle inworp. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Galaschek is nu in balbezit. Jäkl met een sublieme pass. Grubits rent richting de bal. Galaschek verovert de bal door een tackle van achteren. Galaschek draait met de bal, schiet en ... Csató verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 25%, Bodajk SE 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Astoria FC - Bodajk SE 1:1