Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IronClaw United Astoria FC
42211B Tactiek 4-4-2
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32 gemiddelde waardering 25
adequate Schieten average
average Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Galaschek is nu in balbezit. Palermo verovert de bal door een tackle van achteren. Palermo met een sublieme pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ... Serfőző probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Astoria FC 1:0

15e minuut.
Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo speelt de bal door. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Astoria FC 2:0

19e minuut.
Serfőző met een harde bal richting middenveld. Palermo kopt de bal weg. Kern probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Arsenie is nu in balbezit. Czeglédy verovert de bal door een tackle van achteren. Czeglédy met een sublieme pass. Plotár is nu in balbezit. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Buia rent richting de bal. Buia passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kriszt de bal onder controle te krijgen. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Serfőző trapt de bal weg van het doel. Palermo kopt de bal weg. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ráth trapt de bal weg. Daar is Róth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolman is nu in balbezit. Kolman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Buia passt de bal met de wreef. Lukácsi heeft problemen om de bal te vangen. Lukácsi geeft een lange en hoge pass. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Czeglédy kopt de bal weg. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo passt de bal met de wreef. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Astoria FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 55%, Astoria FC 45%.
IronClaw United - Astoria FC 3:0

67e minuut.
Lukácsi verovert de bal door een tackle van achteren. Kern rent richting de bal. Kern geeft een lange en hoge pass. Lukácsi geeft een hoge lob. Kolman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Astoria FC 4:0

71e minuut.
Róth probeert naar een medespeler te passen. Plotár rent richting de bal. Plotár met een sublieme pass. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lukácsi rent richting de bal. Surányi onderschept slim de pass. Surányi met een sublieme pass. Galaschek rent richting de bal. Galaschek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 45%, Astoria FC 55%.
IronClaw United - Astoria FC 4:0