Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Komárom
541v Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


13e minuut.
Hejduk geeft de bal voor. Tornyi controleert de bal met de borst. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Skriba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Komárom 1:0

15e minuut.
Arıcan is nu in balbezit. Arıcan met een sublieme pass. Broi probeert naar een medespeler te passen. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Skriba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Verebes rent richting de bal. Cappella onderschept slim de pass. Cappella speelt de bal door. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz schiet op doel. Skriba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Komárom 2:0

21e minuut.
Inworp. Hejduk met de inworp. Broi met een sublieme pass. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel. Skriba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Méhes bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan rent richting de bal. Arıcan passt de bal in één keer door. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Skriba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Méhes heeft problemen om de bal te vangen. Arıcan onderschept slim de pass. Arıcan passt de bal in één keer door. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Cappella passt de bal met de wreef. Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf passt de bal zonder na te denken. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tornyi speelt de bal door. Hejduk rent richting de bal. Hejduk met een sublieme pass. Broi geeft de bal voor. Arıcan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Mâlcu geeft een hoge lob. Tőzsér rent richting de bal. Mâlcu begaat een overtreding. Mâlcu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 29%, Komárom 71%.
MALÉV SC - Komárom 2:0

46e minuut.
Verebes rent richting de bal. Verebes passt de bal met de wreef. Polonkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Hejduk onderschept slim de pass. Hejduk passt de bal in één keer door. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz draait met de bal, schiet en ... Gróf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skriba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skriba speelt de bal door. Cappella kopt de bal weg. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Komárom 3:0

61e minuut.
Tornyi probeert naar een medespeler te passen. Méhes is nu in balbezit. Cappella begaat een overtreding. Cappella krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Cappella passt de bal zonder na te denken. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Komárom 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 43%, Komárom 57%.
MALÉV SC - Komárom 4:0