Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC Valami
4-4-2 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Plotár is nu in balbezit. Plotár haalt uit met een fantastische trap. Kóczián kopt de bal weg. Czeglédy geeft een lange en hoge pass. Plotár maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Valami 1:0

13e minuut.
Surányi verovert de bal door een tackle van achteren. Surányi geeft de bal voor. Galaschek rent richting de bal. Plotár is nu in balbezit. Plotár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Fábri rent richting de bal. Huszta onderschept slim de pass. Huszta probeert naar een medespeler te passen. Plotár is nu in balbezit. Plotár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Róth passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Éder met een snelle inworp. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Huszta is nu in balbezit. Fábri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huszta. Huszta krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Róth is nu in balbezit. Plotár rent richting de bal. Dibáczy is nu in balbezit. Plotár verovert de bal door een tackle van achteren. Plotár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Valami 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 39%, Valami 61%.
Astoria FC - Valami 2:0

47e minuut.
Huszta speelt de bal door. Daar is Plotár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaschek rent richting de bal. Plotár rent richting de bal. Plotár haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Galaschek rent richting de bal. Kóczián is nu in balbezit. Galaschek onderschept slim de pass. Galaschek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Valami 3:0

55e minuut.
Huszta probeert de bal met de borst te controleren. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berlinger de bal. Berlinger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Valami 3:1

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surányi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sterk kan de bal niet met de borst controleren. Plotár is nu in balbezit. Plotár geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vadász geeft een lange en hoge pass. Plotár is nu in balbezit. Plotár met een sublieme pass. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Róth bereikt de bal nog maar net als eerste. Róth speelt de bal door. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár is nu in balbezit. Plotár schiet op doel. Mátyus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Zováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszta onderschept slim de pass. Huszta probeert naar een medespeler te passen. Plotár is nu in balbezit. Plotár schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Valami 4:1

86e minuut.
Kubinyi passt de bal in één keer door. Plotár is nu in balbezit. Plotár passt de bal met de wreef. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Mátyus met een harde bal richting middenveld. Róth speelt de bal door. Kubinyi heeft problemen om de bal te vangen. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár draait met de bal, schiet en ... Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Inworp. Surányi met een snelle inworp. Plotár geeft de bal voor. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 37%, Valami 63%.
Astoria FC - Valami 4:1