Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IronClaw United Sajószöged KTK
Defend Tactiek 5.4.1
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 43.2
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Polyák met een sublieme pass. Arató rent richting de bal. Arató met een sublieme pass. Berke is nu in balbezit. Berke draait met de bal, schiet en ... Bánhidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kurusa verovert de bal door een tackle van achteren. Kurusa passt de bal zonder na te denken. Visegrádi speelt de bal door. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Sajószöged KTK 0:1

12e minuut.
Visegrádi is nu in balbezit. Visegrádi probeert naar een medespeler te passen. Berke is nu in balbezit. Berke schiet op doel. Bánhidi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Sajószöged KTK 0:2

19e minuut.
Palaticzky is nu in balbezit. Gosztola rent richting de bal. Palaticzky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gosztola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Veiga komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kurusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurusa geeft een hoge lob. Dvorschák kan de bal niet met de borst controleren. Berke rent richting de bal. Berke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Visegrádi passt de bal zonder na te denken. Béres rent richting de bal. Béres passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szalacsi de bal. Szalacsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Sajószöged KTK 1:2

28e minuut.
Daar is Gosztola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berke rent richting de bal. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató schiet op doel. Dvorschák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Sajószöged KTK 1:3

36e minuut.
Palermo geeft een lange en hoge pass. Geress probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arató bereikt de bal nog maar net als eerste. Arató geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dvorschák de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tajthy is nu in balbezit. Tajthy geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Geress de bal onder controle te krijgen. Geress geeft een lange en hoge pass. Berke springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ráth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Visegrádi met een snelle inworp. Gosztola rent richting de bal. Gosztola geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dvorschák geeft de bal voor. Béres rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szalacsi. Szalacsi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 81%, Sajószöged KTK 19%.
IronClaw United - Sajószöged KTK 1:3

56e minuut.
Klungelig pakt Tajthy de bal. Veiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Veiga met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Gosztola speelt de bal door. Visegrádi heeft problemen om de bal te vangen. Visegrádi passt de bal met de wreef. Berke rent richting de bal. Berke draait met de bal, schiet en ... Bánhidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Visegrádi neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berke maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IronClaw United - Sajószöged KTK 1:4

62e minuut.
Inworp. Stern komt het veld opgelopen. Majoros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IronClaw United 68%, Sajószöged KTK 32%.
IronClaw United - Sajószöged KTK 1:4