Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sajószöged KTK IronClaw United
5.4.1 Tactiek 42211B
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 31
solid Schieten weak
adequate Passen average
very good Verdedigen adequate


2e minuut.
Dukai passt de bal met de wreef. Arsenie geeft een lange en hoge pass. Tandori geeft een lange en hoge pass. Mészöly maakt een snoekduik en kopt de bal. Bánhidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - IronClaw United 1:0

6e minuut.
Monostori controleert de bal met de borst. Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo passt de bal zonder na te denken. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Arsenie met een sublieme pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap. Polyák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszkoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sajószöged KTK - IronClaw United 1:1

31e minuut.
Palermo heeft problemen om de bal te vangen. Geress verovert de bal door een tackle van achteren. Geress speelt de bal door. Mészöly rent richting de bal. Mészöly draait met de bal, schiet en ... Bánhidi bokst de bal weg.

36e minuut.
Polyák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leszkoven probeert naar een medespeler te passen. Geress kopt de bal weg. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ács trapt de bal weg. Dukai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dukai passt de bal in één keer door. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dukai probeert naar een medespeler te passen. Plókai probeert naar een medespeler te passen. Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman verovert de bal door een tackle van achteren. Kolman schiet op doel. Leszkoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 41%, IronClaw United 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sajószöged KTK - IronClaw United 1:1

59e minuut.
Lukácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Monostori onderschept slim de pass. Monostori passt de bal in één keer door. Geress heeft problemen om de bal te vangen. Geress passt de bal met de wreef. Bánhidi bokst de bal weg.

65e minuut.
Ráth geeft de bal voor. Inworp. Halmai met de inworp. Geress rent richting de bal. Geress geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Béres speelt de bal door. Halmai rent richting de bal. Halmai probeert naar een medespeler te passen. Geress is nu in balbezit. Geress probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - IronClaw United 2:1

82e minuut.
Halmai kopt de bal weg. Klungelig pakt Zabos de bal. Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészöly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sajószöged KTK - IronClaw United 3:1

88e minuut.
Mészöly bereikt de bal nog maar net als eerste. Plókai is nu in balbezit. Mészöly verovert de bal door een tackle van achteren. Mészöly schiet op doel. Bánhidi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sajószöged KTK 33%, IronClaw United 67%.
Sajószöged KTK - IronClaw United 3:1