Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astoria FC Komárom
4-4-2 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Méhes heeft problemen om de bal te vangen. Plotár speelt de bal door. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Galaschek rent richting de bal. Galaschek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 1:0

5e minuut.
Egressy rent richting de bal. Egressy geeft een hoge lob. Daar is Tornyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaschek rent richting de bal. Galaschek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vadász zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huszta rent richting de bal. Huszta speelt de bal door. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek draait met de bal, schiet en ... Fonnyadt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Tőzsér raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palkó komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Klungelig pakt Gróf de bal. Galaschek rent richting de bal. Klungelig pakt Galaschek de bal. Galaschek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Seres de bal. Czeglédy geeft een lange en hoge pass. Tornyi kan de bal niet met de borst controleren. Galaschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 3:0

41e minuut.
Huszta onderschept slim de pass. Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Huszta krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Surányi onderschept slim de pass. Surányi geeft een lange en hoge pass. Tornyi kopt de bal weg. Czeglédy is nu in balbezit. Czeglédy geeft de bal voor. Fonnyadt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 51%, Komárom 49%.
Astoria FC - Komárom 4:0

51e minuut.
Klungelig pakt Plotár de bal. Hámos speelt de bal door. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár speelt de bal door. Surányi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Polonkai passt de bal met de wreef. Palkó rent richting de bal. Csertői is nu in balbezit. Palkó onderschept slim de pass. Palkó haalt uit met een fantastische trap. Serfőző bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Kriszt de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tornyi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Czeglédy met een snelle inworp. Plotár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotár schiet op doel. Fonnyadt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Kern probeert naar een medespeler te passen. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi geeft een lange en hoge pass. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Verebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Huszta is nu in balbezit. Verebes begaat een overtreding. Huszta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

73e minuut.
Rózsavölgyi kopt de bal weg. Daar is Plotár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 5:0

77e minuut.
Surányi met een sublieme pass. Plotár rent richting de bal. Plotár passt de bal zonder na te denken. Galaschek is nu in balbezit. Galaschek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fonnyadt niet meer kan verder spelen. Skriba komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Kern geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tornyi de bal. Plotár rent richting de bal. Plotár draait met de bal, schiet en ... Skriba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 6:0

86e minuut.
Hámos heeft problemen om de bal te vangen. Surányi rent richting de bal. Surányi met een sublieme pass. Klungelig pakt Egressy de bal. Surányi geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tornyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek verovert de bal door een tackle van achteren. Galaschek kan de bal niet met de borst controleren. Skriba bokst de bal weg. Galaschek rent richting de bal. Galaschek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astoria FC - Komárom 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astoria FC 39%, Komárom 61%.
Astoria FC - Komárom 7:0