Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MALÉV SC Valami
541v Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten weak
poor Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Mátyus trapt de bal weg. Hejduk kopt de bal weg. Arıcan heeft problemen om de bal te vangen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri speelt de bal door. Klungelig pakt Hannich de bal. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Broi geeft een hoge lob. Maffeis bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffeis passt de bal zonder na te denken. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Valami 1:0

13e minuut.
Fábri geeft de bal voor. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu geeft een lange en hoge pass. Antonopoulos is nu in balbezit. Antonopoulos geeft de bal voor. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu geeft de bal voor. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cappella passt de bal in één keer door. Arıcan rent richting de bal. Arıcan passt de bal in één keer door. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Reményi de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maffeis verovert de bal door een tackle van achteren. Maffeis passt de bal in één keer door. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Valami 2:0

30e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan rent richting de bal. Borgosz rent richting de bal. Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Mátyus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Valami 3:0

35e minuut.
Arıcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan passt de bal met de wreef. Borgosz rent richting de bal. Borgosz schiet op doel. Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Valami 4:0

45e minuut.
Kubinyi rent richting de bal. Broi verovert de bal door een tackle van achteren. Broi speelt de bal door. Borgosz rent richting de bal. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 40%, Valami 60%.
MALÉV SC - Valami 4:0

52e minuut.
Cappella met een sublieme pass. Maffeis met een sublieme pass. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan schiet op doel. Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MALÉV SC - Valami 5:0

76e minuut.
Éder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hejduk. Éder is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubinyi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Maffeis kopt de bal weg. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is Reményi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannich geeft een hoge lob. Daar is Cappella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Maffeis met de inworp. Arıcan kan de bal niet met de borst controleren. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arıcan verovert de bal door een tackle van achteren. Arıcan geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MALÉV SC 28%, Valami 72%.
MALÉV SC - Valami 5:0