Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valami MALÉV SC
Normal Tactiek 541v
39% Balbezit 61%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 26.7
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Maffeis probeert naar een medespeler te passen. Bethlen rent richting de bal. Bethlen met een sublieme pass. Borgosz rent richting de bal. Borgosz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - MALÉV SC 0:1

10e minuut.
Hannich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zováth komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bethlen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hejduk is nu in balbezit. Éder begaat een overtreding. Éder krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Berlinger kopt de bal weg. Fábri rent richting de bal. Cappella bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Valami - MALÉV SC 1:1

27e minuut.
Cappella kopt de bal weg. Fábri is nu in balbezit. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Reményi trapt de bal weg. Cappella kopt de bal weg. Borgosz rent richting de bal. Arıcan is nu in balbezit. Arıcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - MALÉV SC 1:2

31e minuut.
Berlinger rent richting de bal. Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu passt de bal in één keer door. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Antonopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonopoulos probeert naar een medespeler te passen. Borgosz rent richting de bal. Arıcan rent richting de bal. Arıcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Arıcan heeft problemen om de bal te vangen. Cappella rent richting de bal. Cappella met een sublieme pass. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Broi geeft de bal voor. Arıcan kopt de bal weg. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - MALÉV SC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 56%, MALÉV SC 44%.
Valami - MALÉV SC 1:3

48e minuut.
Reményi probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Broi neemt de hoekschop. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Hejduk probeert de bal aan de voet te houden. Arıcan geeft een hoge lob. Reményi is nu in balbezit. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Mátyus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Maffeis kopt de bal weg. Daar is Bethlen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arıcan speelt de bal door. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bethlen heeft problemen om de bal te vangen. Broi rent richting de bal. Bethlen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bethlen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bethlen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

76e minuut.
Megyesi kopt de bal weg. Antonopoulos is nu in balbezit. Antonopoulos geeft de bal voor. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valami - MALÉV SC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valami 77%, MALÉV SC 23%.
Valami - MALÉV SC 1:4