Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Soccer Hooligans Sport Club IronClaw United
433 Tactiek 42211B
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 30.3
goed Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Larrañaga heeft problemen om de bal te vangen. Larrañaga geeft de bal voor. Arsenie controleert de bal met de borst. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Ráth trapt de bal weg. Răduleţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduleţ draait met de bal, schiet en ... Bánhidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Palermo bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo geeft een lange en hoge pass. Mitev heeft problemen om de bal te vangen. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Tascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palermo onderschept slim de pass. Palermo passt de bal in één keer door. Kolman is nu in balbezit. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Taini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman onderschept slim de pass. Larrañaga verovert de bal door een tackle van achteren. Palermo onderschept slim de pass. Palermo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 0:1

22e minuut.
Gesto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrea komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Ráth verovert de bal door een tackle van achteren. Damis onderschept slim de pass. Damis probeert naar een medespeler te passen. Philipp bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipp haalt uit met een fantastische trap. Bánhidi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Twarowski passt de bal met de wreef. Tascón is nu in balbezit. Tascón passt de bal met de wreef. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis haalt uit met een fantastische trap. Bánhidi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Hooligans Sport Club 41%, IronClaw United 59%.
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 0:1

48e minuut.
Daar is Kolman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larrañaga rent richting de bal. Larrañaga passt de bal zonder na te denken. Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 1:1

50e minuut.
Buia is nu in balbezit. Buia geeft een hoge lob. Inworp. Taini met de inworp. Twarowski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Larrañaga kopt de bal weg. Zabos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Damis rent richting de bal. Twarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Damis bereikt de bal nog maar net als eerste. Damis passt de bal zonder na te denken. Twarowski is nu in balbezit. Twarowski schiet op doel. Bánhidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 2:1

57e minuut.
Taini probeert naar een medespeler te passen. Larrañaga rent richting de bal. Larrañaga passt de bal met de wreef. Damis rent richting de bal. Damis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Philipp rent richting de bal. Philipp passt de bal met de wreef. Damis rent richting de bal. Damis draait met de bal, schiet en ... Bánhidi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 3:1

63e minuut.
Dvorschák komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Taini speelt de bal door. Daar is Philipp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buia probeert naar een medespeler te passen. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Azaiez met een harde bal richting middenveld. Palermo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dobrea de bal onder controle te krijgen. Kolman onderschept slim de pass. Kolman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Palermo kopt de bal weg. Taini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Plókai probeert naar een medespeler te passen. Kolman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Plókai geeft een lange en hoge pass. Mitev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitev geeft een lange en hoge pass. Kolman is nu in balbezit. Kolman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soccer Hooligans Sport Club 41%, IronClaw United 59%.
Soccer Hooligans Sport Club - IronClaw United 3:1