Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE TISZALÚC NKES
Rock Tactiek TNK
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 28.1
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu passt de bal zonder na te denken. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi schiet op doel. Serdült maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Skogseth met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola speelt de bal door. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola passt de bal in één keer door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Meyer heeft problemen om de bal te vangen. Eminescu is nu in balbezit. Von Bergen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Von Bergen krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu onderschept slim de pass. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Serdült werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 1:0

37e minuut.
Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mayrhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banach rent richting de bal. Banach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Poćwiardowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Gușea de bal. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu draait met de bal, schiet en ... Serdült maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 2:0

44e minuut.
Von Bergen speelt de bal door. Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Megyei geeft een lange en hoge pass. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Petrovický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 41%, TISZALÚC NKES 59%.
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 2:0

47e minuut.
Nolf onderschept slim de pass. Mayrhofer is nu in balbezit. Nolf geeft de bal voor. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Eminescu passt de bal met de wreef. Megyei rent richting de bal. Eminescu speelt de bal door. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 3:0

57e minuut.
Daar is Meyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernet geeft een lange en hoge pass. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi schiet op doel. Serdült verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Banach rent richting de bal. Megyei onderschept slim de pass. Mayrhofer is nu in balbezit. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea geeft een lange en hoge pass. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák geeft een hoge lob. Cârstea kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Pašek kopt de bal weg. Mayrhofer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skogseth probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Fernet met een sublieme pass. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Eminescu de bal. Eminescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 4:0

75e minuut.
Von Bergen probeert naar een medespeler te passen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea passt de bal in één keer door. Meyer is nu in balbezit. Meyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bea Jauregi controleert de bal met de borst. Vanczák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Serdült maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 5:0

84e minuut.
Mayrhofer controleert de bal met de borst. Mayrhofer geeft de bal voor. Oyola kopt de bal weg. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 38%, TISZALÚC NKES 62%.
Mititítí TE - TISZALÚC NKES 6:0