Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TISZALÚC NKES Mititítí TE
TNK Tactiek Rock
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 43.7
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


1e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Merighetti probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 0:1

7e minuut.
Daar is Mayrhofer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gambarini met een sublieme pass. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Merighetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 0:2

13e minuut.
Lishkov is nu in balbezit. Merighetti speelt de bal door. Daar is Von Bergen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyola is nu in balbezit. Oyola draait met de bal, schiet en ... Merighetti bokst de bal weg.

18e minuut.
Szabics is nu in balbezit. Szabics speelt de bal door. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola rent richting de bal. Oyola draait met de bal, schiet en ... Merighetti bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Megyei bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu speelt de bal door. Lishkov rent richting de bal. Lishkov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Megyei is nu in balbezit. Eminescu onderschept slim de pass. Pašek rent richting de bal. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 0:3

26e minuut.
Barea geeft een hoge lob. Szeląg heeft problemen om de bal te vangen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel. Merighetti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 0:4

29e minuut.
Oyola probeert naar een medespeler te passen. Szeląg rent richting de bal. Lishkov onderschept slim de pass. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Megyei probeert naar een medespeler te passen. Nolf rent richting de bal. Nolf passt de bal in één keer door. Oyola rent richting de bal. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Merighetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Merighetti niet meer kan verder spelen. Serdült komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Lishkov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Beliczky komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 61%, Mititítí TE 39%.
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 0:4

48e minuut.
Poćwiardowski geeft een hoge lob. Mayrhofer is nu in balbezit. Mayrhofer met een sublieme pass. Albert 
 bereikt de bal nog maar net als eerste. Albert 
 geeft een lange en hoge pass. Vişoiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cârstea rent richting de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 1:4

76e minuut.
Albert 
 met een sublieme pass. Megyei heeft problemen om de bal te vangen. Megyei passt de bal in één keer door. Beliczky bereikt de bal nog maar net als eerste. Beliczky draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Eminescu kopt de bal weg. Mayrhofer rent richting de bal. Oyola onderschept slim de pass. Beliczky rent richting de bal. Beliczky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach is nu in balbezit. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Vişoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 49%, Mititítí TE 51%.
TISZALÚC NKES - Mititítí TE 1:4