Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wildhorse Ballaball
Normal Tactiek Alap
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 29.8
adequate Schieten good
weak Passen weak
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Serfel is nu in balbezit. Serfel geeft een lange en hoge pass. Tender bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Mucha speelt de bal door. Farkasházy rent richting de bal. Madey is nu in balbezit. Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Troncea heeft problemen om de bal te vangen. Mucha is nu in balbezit. Mucha passt de bal zonder na te denken. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Barmasai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Troncea speelt de bal door. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 1:0

16e minuut.
Serfel is nu in balbezit. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfel maakt een afschuwelijke overtreding. Serfel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha verovert de bal door een tackle van achteren. Mucha passt de bal zonder na te denken. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy schiet op doel. Batarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Necula heeft problemen om de bal te vangen. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy schiet op doel. Batarda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Puzsár bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai maakt een afschuwelijke overtreding. Barmasai krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Puzsár raakt geblesseerd tijdens het duel. Gajáry zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Madey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. Batarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wildhorse - Ballaball 1:1

24e minuut.
Tender onderschept slim de pass. Tender geeft de bal voor. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 2:1

36e minuut.
Farkasházy is nu in balbezit. Necula rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Farkasházy. Farkasházy krijgt een gele kaart. Necula is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tender met een snel genomen vrije trap. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 3:1

39e minuut.
Puzsár is nu in balbezit. Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Mohácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kubatov geeft de bal voor. Inworp. Pietarinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildhorse 52%, Ballaball 48%.
Wildhorse - Ballaball 3:1

50e minuut.
Dobkowski probeert naar een medespeler te passen. Barmasai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puzsár. Puzsár krijgt een gele kaart. Barmasai moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Barmasai kan niet meer verder spelen. Căpraru komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Căpraru is nu in balbezit. Căpraru geeft een hoge lob. van Dinteren kopt de bal weg. Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
van Dinteren controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kubatov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Necula de bal. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatvani komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Căpraru kan de bal niet met de borst controleren. Mucha speelt de bal door. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. Batarda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 3:2

76e minuut.
Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper passt de bal zonder na te denken. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Mohácsi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 4:2

77e minuut.
Pomper is nu in balbezit. Pomper passt de bal in één keer door. Szerb rent richting de bal. van Dinteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren schiet op doel. Mohácsi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildhorse - Ballaball 5:2

80e minuut.
Madey is nu in balbezit. Madey geeft een hoge lob. Tender kopt de bal weg. Apró is nu in balbezit. Apró schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Serfel is nu in balbezit. Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobkowski geeft een lange en hoge pass. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildhorse 48%, Ballaball 52%.
Wildhorse - Ballaball 5:2