Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVSEUP Németh
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


23e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Kollega passt de bal zonder na te denken. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Král onderschept slim de pass. Král haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Deli passt de bal zonder na te denken. Ulrich is nu in balbezit. Torghelle rent richting de bal. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sárossy heeft problemen om de bal te vangen. Kollega is nu in balbezit. Sárossy onderschept slim de pass. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gaskó verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gaskó rent richting de bal. Gaskó geeft een lange en hoge pass. Grósz speelt de bal door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Král kopt de bal weg. Czimmermann heeft problemen om de bal te vangen. Puglits bereikt de bal nog maar net als eerste. Czimmermann verovert de bal door een tackle van achteren. Czimmermann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 55%, Németh 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVSEUP - Németh 0:0

57e minuut.
Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Sárossy rent richting de bal. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Németh 1:0

68e minuut.
Gaskó geeft een hoge lob. Puglits heeft problemen om de bal te vangen. Král is nu in balbezit. Král schiet op doel. Boga probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Sárossy heeft problemen om de bal te vangen. Kollega is nu in balbezit. Sárossy rent richting de bal. Sárossy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kollega de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Németh 2:0

77e minuut.
Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Král passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kollega de bal. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Kollega rent richting de bal. Korpics verovert de bal door een tackle van achteren. Korpics probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 38%, Németh 62%.
SVSEUP - Németh 2:0