Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE Wildhorse
Rock Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 38.2
excellent Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen good


3e minuut.
Tender rent richting de bal. Dobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Wildhorse 1:0

5e minuut.
Barmasai rent richting de bal. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lishkov schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Soublette verovert de bal door een tackle van achteren. Soublette geeft een hoge lob. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Batarda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gambarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambarini geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tender de bal onder controle te krijgen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel. Batarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Madey geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soublette neemt de hoekschop. Lishkov springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ciubuc zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobkowski is nu in balbezit. Dobkowski passt de bal met de wreef. Pietarinen rent richting de bal. Pietarinen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Troncea passt de bal met de wreef. Madey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov onderschept slim de pass. Lishkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Wildhorse 2:0

43e minuut.
Poćwiardowski rent richting de bal. Poćwiardowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Batarda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Wildhorse 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 49%, Wildhorse 51%.
Mititítí TE - Wildhorse 3:0

48e minuut.
Soublette passt de bal met de wreef. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu passt de bal in één keer door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Pietarinen passt de bal in één keer door. Carcelén speelt de bal door. Daar is Banach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pomper rent richting de bal. Pomper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Eminescu onderschept slim de pass. Eminescu passt de bal met de wreef. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Necula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Batarda bokst de bal weg. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Dobkowski is nu in balbezit. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu passt de bal zonder na te denken. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel. Batarda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Nolf probeert naar een medespeler te passen. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu passt de bal zonder na te denken. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov passt de bal in één keer door. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap. Batarda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Wildhorse 4:0

73e minuut.
Oyola rent richting de bal. Oyola passt de bal met de wreef. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Wildhorse 5:0

78e minuut.
Dobkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gambarini onderschept slim de pass. Gambarini probeert naar een medespeler te passen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tender zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een hoge lob. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 47%, Wildhorse 53%.
Mititítí TE - Wildhorse 5:0