Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Németh Vecchio
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Král is nu in balbezit. Berke rent richting de bal. Král onderschept slim de pass. Král schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Vajda is nu in balbezit. Fődi is nu in balbezit. Fődi passt de bal in één keer door. Harsányi rent richting de bal. Harsányi schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Berke passt de bal met de wreef. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Harsányi onderschept slim de pass. Harsányi draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Harsányi passt de bal in één keer door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Vecchio 0:1

37e minuut.
Kirják rent richting de bal. Kirják passt de bal in één keer door. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke onderschept slim de pass. Berke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth geeft de bal voor. Petronovics probeert de bal aan de voet te houden. Král rent richting de bal. Král schiet op doel. Sáfrány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 51%, Vecchio 49%.
Németh - Vecchio 0:1

49e minuut.
Sáfrány met een harde bal richting middenveld. Harsányi speelt de bal door. Klungelig pakt Gaskó de bal. Fábri rent richting de bal. Fábri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Házi geeft een lange en hoge pass. Fődi met een sublieme pass. Kollega rent richting de bal. Fábri verovert de bal door een tackle van achteren. Fábri draait met de bal, schiet en ... Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Vecchio 0:2

67e minuut.
Berke rent richting de bal. Kollega onderschept slim de pass. Kollega speelt de bal door. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fábri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Král bereikt de bal nog maar net als eerste. Berke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berke krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Szegletes trapt de bal weg. Kollega bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi begaat een overtreding. Harsányi krijgt een gele kaart. Kollega is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kollega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Petronovics de bal. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Czimmermann schiet op doel. Sáfrány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 63%, Vecchio 37%.
Németh - Vecchio 0:2