Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballaball Mititítí TE
Alap Tactiek Rock
42% Balbezit 58%
51% Spel op eigen helft 49%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
27.5 gemiddelde waardering 44.5
adequate Schieten very good
weak Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Póczik met een sublieme pass. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov rent richting de bal. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Korolovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Póczik rent richting de bal. Póczik geeft een lange en hoge pass. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Korolovszky onderschept slim de pass. Korolovszky speelt de bal door. Oyola heeft problemen om de bal te vangen. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballaball - Mititítí TE 0:1

27e minuut.
Apró heeft problemen om de bal te vangen. Póczik is nu in balbezit. Póczik speelt de bal door. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Oyola speelt de bal door. Póczik is nu in balbezit. Serfel begaat een overtreding. Serfel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Soublette rent richting de bal. Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy met een sublieme pass. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nolf is nu in balbezit. Nolf geeft de bal voor. Oyola kopt de bal weg. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel. Mohácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballaball 59%, Mititítí TE 41%.
Ballaball - Mititítí TE 0:1

57e minuut.
Lishkov controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Puzsár komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Banach rent richting de bal. Banach passt de bal zonder na te denken. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu geeft een hoge lob. Banach krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Inworp. Hatvani komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Banach geeft een lange en hoge pass. Korolovszky is nu in balbezit. Korolovszky geeft een lange en hoge pass. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Banach rent richting de bal. Banach probeert naar een medespeler te passen. Lishkov rent richting de bal. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Mohácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballaball - Mititítí TE 0:2

88e minuut.
Eminescu is nu in balbezit. Hatvani rent richting de bal. Eminescu verovert de bal door een tackle van achteren. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Lishkov rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballaball - Mititítí TE 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballaball 43%, Mititítí TE 57%.
Ballaball - Mititítí TE 0:3