Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchio TISZALÚC NKES
Normal Tactiek TNK
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Vanczák geeft een hoge lob. Szegletes is nu in balbezit. Cârstea onderschept slim de pass. Cârstea schiet op doel. Sáfrány probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:1

18e minuut.
Fődi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fődi geeft een hoge lob. Megyei is nu in balbezit. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Harsányi heeft problemen om de bal te vangen. Megyei is nu in balbezit. Berke is nu in balbezit. Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Meyer rent richting de bal. Meyer draait met de bal, schiet en ... Petronovics probeert de bal aan de voet te houden. Mayrhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayrhofer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sáfrány niet meer kan verder spelen. Kozmács komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Von Bergen onderschept slim de pass. Von Bergen geeft een hoge lob. Meyer rent richting de bal. Meyer draait met de bal, schiet en ... Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:2

30e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Mayrhofer verovert de bal door een tackle van achteren. Mayrhofer probeert naar een medespeler te passen. Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Mayrhofer kopt de bal weg. Czimmermann met een sublieme pass. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Szegletes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habeck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cârstea krijgt zijn hoofd ertegen. Kozmács maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 65%, TISZALÚC NKES 35%.
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:3

54e minuut.
Sárkány met een sublieme pass. Mayrhofer rent richting de bal. Mayrhofer geeft een hoge lob. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Habeck rent richting de bal. Habeck probeert naar een medespeler te passen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:4

68e minuut.
Petronovics geeft een lange en hoge pass. Rajczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeck begaat een overtreding. Habeck krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Albert 
 rent richting de bal. Albert 
 speelt de bal door. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:5

82e minuut.
Meyer rent richting de bal. Meyer passt de bal zonder na te denken. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:6

85e minuut.
Von Bergen bereikt de bal nog maar net als eerste. Von Bergen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Kozmács werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 79%, TISZALÚC NKES 21%.
Vecchio - TISZALÚC NKES 0:7