Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVSEUP Wildhorse
Normal Tactiek Normal
38% Balbezit 62%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Pietarinen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pomper de bal. Deli rent richting de bal. Pomper onderschept slim de pass. Pomper geeft een lange en hoge pass. Szabics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Boga heeft problemen om de bal te vangen. Pomper is nu in balbezit. Deli onderschept slim de pass. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglits is nu in balbezit. van Dinteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. Szabics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Wildhorse 0:1

11e minuut.
Ulrich rent richting de bal. Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai met een sublieme pass. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
van Dinteren passt de bal met de wreef. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli geeft een hoge lob. Madey is nu in balbezit. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren rent richting de bal. Pomper is nu in balbezit. Pomper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dobkowski rent richting de bal. Pomper is nu in balbezit. Pomper speelt de bal door. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Barmasai bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai met een sublieme pass. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Szabics probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Wildhorse 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 72%, Wildhorse 28%.
SVSEUP - Wildhorse 0:2

78e minuut.
Dobkowski geeft de bal voor. Barmasai kopt de bal weg. van Dinteren is nu in balbezit. Pomper rent richting de bal. Pomper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Boga heeft problemen om de bal te vangen. Pomper is nu in balbezit. Pomper passt de bal zonder na te denken. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Pomper passt de bal in één keer door. Pietarinen rent richting de bal. Klungelig pakt Pietarinen de bal. Pietarinen geeft een hoge lob. van Dinteren is nu in balbezit. Szabics probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pomper haalt uit met een fantastische trap. Boga probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciubuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Barmasai springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 69%, Wildhorse 31%.
SVSEUP - Wildhorse 0:2