Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mititítí TE Vecchio
Rock Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 17.3
goed Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Fernet passt de bal in één keer door. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola geeft de bal voor. Daar is Skogseth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skogseth draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kozmács niet meer kan verder spelen. Szőke komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Klungelig pakt Oyola de bal. Oyola met een sublieme pass. Berke rent richting de bal. Fernet verovert de bal door een tackle van achteren. Fernet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Fernet passt de bal in één keer door. Bea Jauregi rent richting de bal. Bea Jauregi passt de bal zonder na te denken. Skogseth rent richting de bal. Skogseth haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 1:0

17e minuut.
Daar is Eminescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Fődi rent richting de bal. Fernet verovert de bal door een tackle van achteren. Fernet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 2:0

18e minuut.
Sárkány passt de bal zonder na te denken. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány probeert naar een medespeler te passen. Bea Jauregi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fernet is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 3:0

21e minuut.
Nolf geeft de bal voor. Bea Jauregi rent richting de bal. Daar is Bea Jauregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 4:0

23e minuut.
Fábri speelt de bal door. Berke is nu in balbezit. Berke probeert naar een medespeler te passen. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Oyola rent richting de bal. Oyola geeft de bal voor. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szegletes de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Oyola verovert de bal door een tackle van achteren. Oyola met een sublieme pass. Daar is Soublette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernet is nu in balbezit. Fernet haalt uit met een fantastische trap. Szőke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sárkány geeft een lange en hoge pass. Inworp. Eminescu met de inworp. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Fődi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met de inworp. Bea Jauregi probeert de bal met de borst te controleren. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 25%, Vecchio 75%.
Mititítí TE - Vecchio 4:0

46e minuut.
Harsányi met een sublieme pass. Daar is Fábri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bea Jauregi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Skogseth is nu in balbezit. Berke onderschept slim de pass. Skogseth speelt de bal door. Oyola is nu in balbezit. Oyola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nolf met een sublieme pass. Eminescu is nu in balbezit. Eminescu passt de bal met de wreef. Bea Jauregi is nu in balbezit. Bea Jauregi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Eminescu is nu in balbezit. Eminescu speelt de bal door. Klungelig pakt Bea Jauregi de bal. Bea Jauregi haalt uit met een fantastische trap. Szőke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 5:0

80e minuut.
Harsányi heeft problemen om de bal te vangen. Harsányi speelt de bal door. Berke rent richting de bal. Bea Jauregi onderschept slim de pass. Bea Jauregi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Hamar speelt de bal door. Klungelig pakt Berke de bal. Soublette is nu in balbezit. Soublette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mititítí TE - Vecchio 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mititítí TE 27%, Vecchio 73%.
Mititítí TE - Vecchio 6:0