Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vecchio Mititítí TE
Normal Tactiek Rock
40% Balbezit 60%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 40.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Eminescu passt de bal zonder na te denken. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach met een sublieme pass. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Petronovics probeert naar een medespeler te passen. Sárkány rent richting de bal. Berke is nu in balbezit. Oyola rent richting de bal. Oyola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:1

15e minuut.
Lishkov schiet op doel. Sáfrány met een sublieme pass. Oyola kopt de bal weg. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sáfrány trapt de bal weg van het doel. Oyola kopt de bal weg. Berke rent richting de bal. Lishkov onderschept slim de pass. Lishkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:2

18e minuut.
Harsányi speelt de bal door. Fábri heeft problemen om de bal te vangen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Sáfrány probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:3

24e minuut.
Banach met een sublieme pass. Póczik rent richting de bal. Póczik met een sublieme pass. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:4

28e minuut.
Harsányi is nu in balbezit. Oyola onderschept slim de pass. Oyola passt de bal met de wreef. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sáfrány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Póczik passt de bal zonder na te denken. Banach rent richting de bal. Banach passt de bal zonder na te denken. Lishkov rent richting de bal. Lishkov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Harsányi kopt de bal weg. Lishkov rent richting de bal. Berke is nu in balbezit. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lishkov is nu in balbezit. Berke rent richting de bal. Lishkov onderschept slim de pass. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Sáfrány maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:5

44e minuut.
Eminescu probeert naar een medespeler te passen. Póczik rent richting de bal. Póczik passt de bal in één keer door. Lishkov rent richting de bal. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 63%, Mititítí TE 37%.
Vecchio - Mititítí TE 0:6

56e minuut.
Sárkány bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárkány speelt de bal door. Berke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov verovert de bal door een tackle van achteren. Lishkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Banach geeft de bal voor. Szegletes kopt de bal weg. Czimmermann probeert de bal aan de voet te houden. Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Eminescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eminescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szegletes de bal. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola draait met de bal, schiet en ... Sáfrány verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel. Sáfrány bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:7

63e minuut.
Eminescu probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eminescu met een snelle inworp. Soublette rent richting de bal. Soublette schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:8

66e minuut.
Póczik met de inworp. Daar is Lishkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lishkov passt de bal met de wreef. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Banach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Szegletes geeft de bal voor. Inworp. Póczik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Soublette geeft de bal voor. Szegletes probeert de bal met de borst te controleren. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov schiet op doel. Sáfrány werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:9

72e minuut.
Banach is nu in balbezit. Lishkov is nu in balbezit. Banach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vecchio - Mititítí TE 0:10

73e minuut.
Poćwiardowski speelt de bal door. Eminescu heeft problemen om de bal te vangen. Eminescu geeft de bal voor. Lishkov is nu in balbezit. Lishkov draait met de bal, schiet en ... Sáfrány bokst de bal weg.

76e minuut.
Berke onderschept slim de pass. Banach onderschept slim de pass. Banach met een sublieme pass. Lishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lishkov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hamar heeft problemen om de bal te vangen. Banach met een sublieme pass. Berke is nu in balbezit. Lishkov onderschept slim de pass. Lishkov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Berke probeert de bal aan de voet te houden. Oyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyola passt de bal zonder na te denken. Lishkov rent richting de bal. Lishkov schiet op doel. Sáfrány probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vecchio 78%, Mititítí TE 22%.
Vecchio - Mititítí TE 0:10