Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Németh Wildhorse
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 33.7
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Barmasai speelt de bal door. Pietarinen is nu in balbezit. Pietarinen passt de bal in één keer door. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Házi verovert de bal door een tackle van achteren. Barmasai onderschept slim de pass. Pietarinen met een sublieme pass. Pomper rent richting de bal. Pomper geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Házi bereikt de bal nog maar net als eerste. Házi probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:1

17e minuut.
van Dinteren kopt de bal weg. Kollega heeft problemen om de bal te vangen. Pomper speelt de bal door. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren schiet op doel. Lázi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:2

19e minuut.
Czukor rent richting de bal. Pomper is nu in balbezit. Pomper passt de bal zonder na te denken. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:3

24e minuut.
Kollega is nu in balbezit. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kollega zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kollega naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Pomper is nu in balbezit. Pomper schiet op doel. Gaskó probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:4

29e minuut.
Pomper schiet op doel. Torghelle met een sublieme pass. Vajda heeft problemen om de bal te vangen. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:5

32e minuut.
Czukor met een snelle inworp. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. Lázi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Gaskó probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:6

39e minuut.
Barmasai probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Házi zijn tegenspeler op de grond. Házi krijgt een gele kaart. van Dinteren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barmasai zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Dinteren krijgt zijn hoofd ertegen. Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 73%, Wildhorse 27%.
Németh - Wildhorse 0:6

48e minuut.
Barmasai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pomper rent richting de bal. Pomper passt de bal met de wreef. van Dinteren rent richting de bal. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren rent richting de bal. Czukor bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren onderschept slim de pass. van Dinteren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:7

54e minuut.
Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc probeert naar een medespeler te passen. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Torghelle de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pomper geeft de bal voor. Gaskó heeft problemen om de bal te vangen. van Dinteren verovert de bal door een tackle van achteren. van Dinteren schiet op doel. Lázi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:8

72e minuut.
Dobkowski probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Czukor zijn tegenspeler op de grond. Czukor krijgt een gele kaart. Ciubuc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tender zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. van Dinteren krijgt zijn hoofd ertegen. Lázi bokst de bal weg. van Dinteren is nu in balbezit. van Dinteren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:9

80e minuut.
Barmasai speelt de bal door. Pomper bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomper passt de bal zonder na te denken. van Dinteren bereikt de bal nog maar net als eerste. van Dinteren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - Wildhorse 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 76%, Wildhorse 24%.
Németh - Wildhorse 0:10