Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVSEUP Ballaball
Normal Tactiek Alap
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 27.2
weak Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen good


4e minuut.
Inworp. Szerb met een snelle inworp. Mucha geeft een lange en hoge pass. Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sárossy rent richting de bal. Novotny verovert de bal door een tackle van achteren. Novotny speelt de bal door. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Fodor onderschept slim de pass. Novotny is nu in balbezit. Novotny passt de bal met de wreef. Farkasházy rent richting de bal. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. Szabics kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy is nu in balbezit. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy bereikt de bal nog maar net als eerste. Farkasházy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Ballaball 0:1

22e minuut.
Mohácsi trapt de bal weg. Mucha kopt de bal weg. Nyíl is nu in balbezit. Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Korpics onderschept slim de pass. Korpics geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Korolovszky de bal. Novotny is nu in balbezit. Novotny geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Ballaball 0:2

43e minuut.
Kubatov onderschept slim de pass. Kubatov passt de bal zonder na te denken. Boga is nu in balbezit. Farkasházy verovert de bal door een tackle van achteren. Farkasházy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Ballaball 0:3

44e minuut.
Boga geeft een lange en hoge pass. Inworp. Apró met een snelle inworp. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 69%, Ballaball 31%.
SVSEUP - Ballaball 0:3

51e minuut.
Novotny onderschept slim de pass. Novotny passt de bal met de wreef. Korpics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb verovert de bal door een tackle van achteren. Szerb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bánhidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró geeft een hoge lob. Farkasházy krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Novotny passt de bal in één keer door. Apró rent richting de bal. Apró passt de bal in één keer door. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy schiet op doel. Szabics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVSEUP - Ballaball 0:4

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hatvani komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szabics trapt de bal weg. Apró bereikt de bal nog maar net als eerste. Apró passt de bal zonder na te denken. Farkasházy is nu in balbezit. Farkasházy haalt uit met een fantastische trap. Szabics bokst de bal weg.

81e minuut.
Doeltrap. Bock komt het veld opgelopen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puzsár komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVSEUP 74%, Ballaball 26%.
SVSEUP - Ballaball 0:4