Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Németh TISZALÚC NKES
Normal Tactiek TNK
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
2 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 31.5
unsatisfactory Schieten average
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Albert 
 onderschept slim de pass. Albert 
 geeft een hoge lob. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea schiet op doel. Harangi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - TISZALÚC NKES 0:1

30e minuut.
Albert 
 speelt de bal door. Jennings rent richting de bal. Jennings schiet op doel. Na een snelle pass probeert Torghelle de bal onder controle te krijgen. Cârstea maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Milinte passt de bal met de wreef. Král is nu in balbezit. Von Bergen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Von Bergen krijgt een gele kaart. Král is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Král legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Merighetti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 59%, TISZALÚC NKES 41%.
Németh - TISZALÚC NKES 0:1

53e minuut.
Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Torghelle verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bergen verovert de bal door een tackle van achteren. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Czimmermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Král is nu in balbezit. Szeląg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Král raakt geblesseerd tijdens het duel. Král kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Kollega is nu in balbezit. Cârstea onderschept slim de pass. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea rent richting de bal. Cârstea schiet op doel. Harangi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Németh - TISZALÚC NKES 0:2

59e minuut.
Král heeft problemen om de bal te vangen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Torghelle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cârstea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Von Bergen komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kollega geeft de bal voor. Megyei is nu in balbezit. Czimmermann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czimmermann krijgt een gele kaart. Mayrhofer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gușea komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Albert 
 kopt de bal weg. Jennings rent richting de bal. Czukor begaat een overtreding. Jennings wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jennings kan niet meer verder spelen. Kazimierowicz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Németh 59%, TISZALÚC NKES 41%.
Németh - TISZALÚC NKES 0:2