Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TISZALÚC NKES Németh
TNK Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.7 gemiddelde waardering 15.9
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


14e minuut.
Megyei verovert de bal door een tackle van achteren. Megyei geeft de bal voor. Cârstea is nu in balbezit. Cârstea draait met de bal, schiet en ... Gaskó probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
B. Tóth met een sublieme pass. Czimmermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanczák begaat een overtreding. Vanczák krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Vajda rent richting de bal. Von Bergen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bergen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cârstea de bal. Cârstea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 49%, Németh 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TISZALÚC NKES - Németh 0:0

54e minuut.
Král onderschept slim de pass. Megyei is nu in balbezit. Král tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Král krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kollega verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bergen verovert de bal door een tackle van achteren. Von Bergen passt de bal met de wreef. Cârstea rent richting de bal. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Albert 
 geeft een lange en hoge pass. Torghelle kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gaskó de bal onder controle te krijgen. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea haalt uit met een fantastische trap. Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Meyer is nu in balbezit. Meyer schiet op doel. Gaskó kopt de bal weg. Albert 
 geeft een hoge lob. Cârstea maakt een snoekduik en kopt de bal. Lázi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TISZALÚC NKES - Németh 1:0

83e minuut.
Kollega heeft problemen om de bal te vangen. Von Bergen is nu in balbezit. Von Bergen probeert naar een medespeler te passen. Albert 
 rent richting de bal. Albert 
 geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Szeląg onderschept slim de pass. Szeląg geeft een hoge lob. Král probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cârstea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârstea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TISZALÚC NKES 36%, Németh 64%.
TISZALÚC NKES - Németh 1:0