Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZsozsoCarp.Team Raptors SC
új 442 Tactiek Új
61% Balbezit 39%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 33.1
zeer goed Schieten solide
solide Passen matig
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Catalan draait met de bal, schiet en ... Obitz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Palagyi probeert de bal aan de voet te houden. Lisca geeft de bal voor. Votava springt en kopt de bal. Obitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bolgár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 1:0

6e minuut.
Görög passt de bal zonder na te denken. Lipcsei speelt de bal door. Votava is nu in balbezit. Votava draait met de bal, schiet en ... Obitz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 2:0

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cuthbert neemt de hoekschop. Votava kopt de bal weg. Catalan rent richting de bal. Catalan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Chirilă is nu in balbezit. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Bolgár kopt de bal weg. Daar is Lisca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chirilă kopt de bal weg. Lisca met een sublieme pass. Cuthbert met een sublieme pass. Votava rent richting de bal. Votava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 3:0

17e minuut.
Cuthbert geeft de bal voor. Klungelig pakt Lisca de bal. Lisca speelt de bal door. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Niemenlehto kopt de bal weg. Votava is nu in balbezit. Votava passt de bal in één keer door. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuthbert zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chirilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szemelyácz de bal. Lisca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cuthbert met een sublieme pass. Votava probeert de bal aan de voet te houden. Catalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalan draait met de bal, schiet en ... Obitz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 4:0

28e minuut.
Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava passt de bal zonder na te denken. Catalan is nu in balbezit. Catalan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 5:0

30e minuut.
Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă geeft een hoge lob. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 6:0

36e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Lisca probeert naar een medespeler te passen. Catalan rent richting de bal. Niemenlehto rent richting de bal. Niemenlehto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 25%, Raptors SC 75%.
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 6:0

53e minuut.
Catalan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giraldi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Niemenlehto kopt de bal weg. Klungelig pakt Palagyi de bal. Giraldi rent richting de bal. Votava is nu in balbezit. Votava haalt uit met een fantastische trap. Obitz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 7:0

62e minuut.
Aba verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuthbert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Giraldi rent richting de bal. Giraldi haalt uit met een fantastische trap. Obitz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Chirilă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lisca de bal. Lisca geeft een hoge lob. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Görög passt de bal zonder na te denken. Chirilă heeft problemen om de bal te vangen. Chirilă geeft de bal voor. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lisca passt de bal met de wreef. Chirilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chirilă passt de bal zonder na te denken. Lisca is nu in balbezit. Lisca geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Niemenlehto passt de bal met de wreef. Daar is Votava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Votava passt de bal zonder na te denken. Giraldi is nu in balbezit. Giraldi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Görög bereikt de bal nog maar net als eerste. Giraldi onderschept slim de pass. Giraldi met een sublieme pass. Lisca rent richting de bal. Lisca geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Szőnyi kopt de bal weg. Szemelyácz is nu in balbezit. Niemenlehto maakt een afschuwelijke overtreding. Szemelyácz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szemelyácz kan niet meer verder spelen. Kámory komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZsozsoCarp.Team 32%, Raptors SC 68%.
ZsozsoCarp.Team - Raptors SC 7:0