Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kissbé FC BP Honvéd FC - Kispest
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Huszta rent richting de bal. Huszta geeft een hoge lob. Daar is Szarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pánczél bereikt de bal nog maar net als eerste. Pánczél schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dióssy speelt de bal door. Glöckner is nu in balbezit. Met opzet legt Szőnyi zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Szőnyi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szőnyi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Glöckner raakt geblesseerd tijdens het duel. Glöckner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Jeny de bal onder controle te krijgen. Jesenský is nu in balbezit. Jesenský draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - BP Honvéd FC - Kispest 1:0

25e minuut.
Zana geeft een hoge lob. Inworp. Glöckner met een snelle inworp. Martineau is nu in balbezit. Martineau geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Dióssy controleert de bal met de borst. Huszta onderschept slim de pass. Huszta probeert naar een medespeler te passen. Pánczél is nu in balbezit. Pánczél schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zana is nu in balbezit. Szarka onderschept slim de pass. Jesenský rent richting de bal. Jesenský schiet op doel. Rohonczy probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Kissbé FC - BP Honvéd FC - Kispest 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 24%, BP Honvéd FC - Kispest 76%.
Kissbé FC - BP Honvéd FC - Kispest 2:0

57e minuut.
Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi passt de bal in één keer door. Martineau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Jesenský haalt uit met een fantastische trap. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Zana rent richting de bal. Martineau onderschept slim de pass. Martineau geeft de bal voor. Jesenský rent richting de bal. Jesenský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Martineau probeert naar een medespeler te passen. Jesenský rent richting de bal. Rohonczy is nu in balbezit. Jesenský verovert de bal door een tackle van achteren. Jesenský haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Martineau is nu in balbezit. Rohonczy rent richting de bal. Rohonczy geeft een hoge lob. Szerencsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerencsi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jesenský de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kissbé FC 24%, BP Honvéd FC - Kispest 76%.
Kissbé FC - BP Honvéd FC - Kispest 2:0