Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csitler FC Raptors SC
Normal Tactiek Új
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 34.1
weak Schieten excellent
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Zámbó is nu in balbezit. Görög onderschept slim de pass. Görög speelt de bal door. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Görög speelt de bal door. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz passt de bal zonder na te denken. Dibáczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibáczy schiet op doel. Méhes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Berzsenyi geeft een hoge lob. Daar is Preisinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy haalt uit met een fantastische trap. Méhes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - Raptors SC 0:1

22e minuut.
Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz passt de bal in één keer door. Bagi rent richting de bal. Dibáczy onderschept slim de pass. Dibáczy draait met de bal, schiet en ... Méhes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csitler FC - Raptors SC 0:2

29e minuut.
Aba verovert de bal door een tackle van achteren. Aba speelt de bal door. Szemelyácz is nu in balbezit. Szemelyácz geeft de bal voor. Dibáczy krijgt zijn hoofd ertegen. Méhes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Kőhalmi is nu in balbezit. Aba probeert naar een medespeler te passen. Kotnyek speelt de bal door. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemelyácz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Daar is Aba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dibáczy is nu in balbezit. Bagi rent richting de bal. Dibáczy verovert de bal door een tackle van achteren. Dibáczy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kőhalmi heeft problemen om de bal te vangen. Aba bereikt de bal nog maar net als eerste. Aba passt de bal zonder na te denken. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Görög, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görög haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitelki komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Zámbó rent richting de bal. Szemelyácz onderschept slim de pass. Szemelyácz probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Görög rent richting de bal. Görög met een sublieme pass. Huber rent richting de bal. Berzsenyi verovert de bal door een tackle van achteren. Berzsenyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 74%, Raptors SC 26%.
Csitler FC - Raptors SC 0:2

58e minuut.
Bagi onderschept slim de pass. Vitelki onderschept slim de pass. Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Kotnyek geeft een hoge lob. Dibáczy maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Urbán is nu in balbezit. Urbán geeft de bal voor. Palagyi probeert de bal aan de voet te houden. Ipach rent richting de bal. Ipach haalt uit met een fantastische trap. Obitz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Lipcsei passt de bal zonder na te denken. Szemelyácz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zámbó. Szemelyácz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Szemelyácz kan niet meer verder spelen. Kámory komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Görög passt de bal zonder na te denken. Kámory rent richting de bal. Kámory passt de bal met de wreef. Görög is nu in balbezit. Görög geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Méhes trapt de bal weg. Urbán rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kámory. Kámory krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Kőhalmi rent richting de bal. Szabolcska verovert de bal door een tackle van achteren. Vitelki probeert naar een medespeler te passen. Dibáczy rent richting de bal. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Lipcsei met de inworp. Kámory rent richting de bal. Kámory passt de bal in één keer door. Dibáczy is nu in balbezit. Dibáczy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Berzsenyi onderschept slim de pass. Berzsenyi geeft de bal voor. Török is nu in balbezit. Kámory is nu in balbezit. Kámory schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csitler FC 76%, Raptors SC 24%.
Csitler FC - Raptors SC 0:2