Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Academy of Hungary FC Rózsakert FC
Hollad Tactiek off
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 13
47.8 gemiddelde waardering 51.5
solide Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Avar geeft een hoge lob. Ebedli is nu in balbezit. Benhalimaya begaat een overtreding. Benhalimaya krijgt een gele kaart. Ebedli raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Szarvas probeert naar een medespeler te passen. Nathan met een sublieme pass. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Mezei heeft problemen om de bal te vangen. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Gaskó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Biros geeft een hoge lob. Palásthy kopt de bal weg. Daar is Piller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benhalimaya is nu in balbezit. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Koncz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... Koncz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Svéd de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Matics zal de hoekschop nemen. Piller kopt de bal weg. Koncz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Oroszi verovert de bal door een tackle van achteren. Oroszi speelt de bal door. Báló probeert de bal aan de voet te houden. Csikós is nu in balbezit. Csikós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matics passt de bal in één keer door. Svéd probeert naar een medespeler te passen. Csikós is nu in balbezit. Csikós geeft een lange en hoge pass. Gaskó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Rózsakert FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 31%, Rózsakert FC 69%.
Academy of Hungary FC - Rózsakert FC 1:0

51e minuut.
Szarvas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Svéd de bal. Matics bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Matics de bal. Matics haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Daar is Ebedli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oroszi is nu in balbezit. Oroszi probeert naar een medespeler te passen. Csikós rent richting de bal. Csikós draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Academy of Hungary FC - Rózsakert FC 2:0

62e minuut.
Piller is nu in balbezit. Piller passt de bal zonder na te denken. Avar is nu in balbezit. Avar geeft een hoge lob. Palásthy springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Dancs geeft de bal voor. Inworp. Biros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Avar geeft de bal voor. Palásthy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Oroszi onderschept slim de pass. Oroszi geeft de bal voor. Mezei kopt de bal weg. Csikós rent richting de bal. Csikós haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Matics rent richting de bal. Matics geeft de bal voor. Benhalimaya rent richting de bal. Benhalimaya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Ebedli kopt de bal weg. Klungelig pakt Mezei de bal. Báló is nu in balbezit. Mezei verovert de bal door een tackle van achteren. Mezei haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Nathan rent richting de bal. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli geeft de bal voor. Csikós is nu in balbezit. Csikós geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Inworp. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Báló geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Palásthy stond buitenspel. Svéd neemt vlug de vrije trap. Borbás rent richting de bal. Borbás haalt uit met een fantastische trap. Gaskó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Academy of Hungary FC 46%, Rózsakert FC 54%.
Academy of Hungary FC - Rózsakert FC 2:0