Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC perec fc
Új1 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Milles met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Presa de bal. Presa speelt de bal door. Łobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos schiet op doel. Ludányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Presa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łobos de bal. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos onderschept slim de pass. Łobos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - perec fc 1:0

7e minuut.
Garboś speelt de bal door. Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa speelt de bal door. Łobos rent richting de bal. Łobos draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - perec fc 2:0

20e minuut.
Lugo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Presa rent richting de bal. Presa geeft een lange en hoge pass. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ożywczy onderschept slim de pass. Ożywczy met een sublieme pass. Presa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łobos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łobos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Békés verovert de bal door een tackle van achteren. Békés geeft de bal voor. Klungelig pakt Nádasdy de bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 37%, perec fc 63%.
2. Elek FC - perec fc 2:0

47e minuut.
Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Presa rent richting de bal. Presa met een sublieme pass. Łobos is nu in balbezit. Łobos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - perec fc 3:0

48e minuut.
Bárdos heeft problemen om de bal te vangen. Presa rent richting de bal. Presa passt de bal zonder na te denken. Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ludányi speelt de bal door. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Lugo geeft een hoge lob. Łobos krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ożywczy onderschept slim de pass. Presa rent richting de bal. Presa speelt de bal door. Łobos rent richting de bal. Łobos haalt uit met een fantastische trap. Ludányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - perec fc 4:0

71e minuut.
Presa passt de bal met de wreef. Łobos rent richting de bal. Podmaniczky rent richting de bal. Łobos onderschept slim de pass. Łobos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Géczy heeft problemen om de bal te vangen. Ożywczy rent richting de bal. Géczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ożywczy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ożywczy kan niet meer verder spelen. Kósa komt het veld opgelopen. Martinovici zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Csurka heeft problemen om de bal te vangen. Łobos rent richting de bal. Łobos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Presa met een sublieme pass. Łobos is nu in balbezit. Békés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łobos raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Łobos kan niet meer verder spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Alejo neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - perec fc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 35%, perec fc 65%.
2. Elek FC - perec fc 5:0