Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szaki FC Academy of Hungary FC
spec Tactiek Hollad
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
36.9 gemiddelde waardering 47
adequate Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Oroszi passt de bal in één keer door. Borbás rent richting de bal. Borbás passt de bal zonder na te denken. Csikós rent richting de bal. Csikós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Klungelig pakt Huttinger de bal. Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli met een sublieme pass. Kossuth is nu in balbezit. Kossuth geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dancs geeft een hoge lob. Sultz is nu in balbezit. Szíjjártó rent richting de bal. Borbás onderschept slim de pass. Borbás geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Csikós kopt de bal weg. Borbás kan de bal niet met de borst controleren. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:1

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csikós met de inworp. Klungelig pakt Kossuth de bal. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Borbás maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Svéd met een sublieme pass. Ebedli is nu in balbezit. Ebedli passt de bal zonder na te denken. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 87%, Academy of Hungary FC 13%.
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:1

46e minuut.
Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kossuth de bal. Kossuth geeft een lange en hoge pass. Borbás springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:2

51e minuut.
Hámori verovert de bal door een tackle van achteren. Hámori geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csikós zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kossuth geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Borbás kopt de bal weg. Kuncze rent richting de bal. Csikós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuncze raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Ebedli onderschept slim de pass. Ebedli geeft een lange en hoge pass. Kuncze heeft problemen om de bal te vangen. Csikós bereikt de bal nog maar net als eerste. Csikós draait met de bal, schiet en ... Maczó bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:3

63e minuut.
Csikós is nu in balbezit. Csikós passt de bal met de wreef. Miriuta is nu in balbezit. Borbás onderschept slim de pass. Borbás schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sebők probeert de bal aan de voet te houden. Oroszi rent richting de bal. Oroszi speelt de bal door. Mezei is nu in balbezit. Mezei schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Huttinger kopt de bal weg. Dancs heeft problemen om de bal te vangen. Dancs geeft een lange en hoge pass. Borbás rent richting de bal. Borbás geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ebedli is nu in balbezit. Ebedli speelt de bal door. Mezei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezei haalt uit met een fantastische trap. Maczó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:4

80e minuut.
Kossuth kopt de bal weg. Csikós rent richting de bal. Csikós passt de bal met de wreef. Borbás rent richting de bal. Borbás draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Doeltrap. Madaras komt het veld opgelopen. Páncsics komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szaki FC 82%, Academy of Hungary FC 18%.
Szaki FC - Academy of Hungary FC 0:4