Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
2. Elek FC Szaki FC
Új1 Tactiek spec
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 38.1
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Martinovici onderschept slim de pass. Martinovici probeert naar een medespeler te passen. Kósa rent richting de bal. Rudas verovert de bal door een tackle van achteren. Rudas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Szaki FC 0:1

6e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kodolányi zal de hoekschop nemen. Szíjjártó rent richting de bal. Szíjjártó geeft een lange en hoge pass. Rudas is nu in balbezit. Rudas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Maczó trapt de bal weg van het doel. Presa kopt de bal weg. Sebők bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobos onderschept slim de pass. Łobos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
2. Elek FC - Szaki FC 1:1

21e minuut.
Ożywczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kodolányi onderschept slim de pass. Kodolányi passt de bal met de wreef. Rudas rent richting de bal. Rudas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Béla kopt de bal weg. Kodolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ożywczy maakt een afschuwelijke overtreding. Ożywczy is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Kodolányi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kodolányi kan niet meer verder spelen. Szőnyegi komt het veld opgelopen.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szőnyegi neemt de hoekschop. Daar is Rudas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudas schiet op doel. Saariketo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
2. Elek FC - Szaki FC 1:2

26e minuut.
Klungelig pakt Martinovici de bal. Frejie is nu in balbezit. Rudas is nu in balbezit. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Frejie haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Szíjjártó bereikt de bal nog maar net als eerste. Presa verovert de bal door een tackle van achteren. Presa passt de bal zonder na te denken. Alejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alejo draait met de bal, schiet en ... Maczó bokst de bal weg.

37e minuut.
Martinovici is nu in balbezit. Garboś bereikt de bal nog maar net als eerste. Garboś passt de bal zonder na te denken. Frejie rent richting de bal. Frejie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Presa is nu in balbezit. Szíjjártó is nu in balbezit. Presa onderschept slim de pass. Presa geeft een hoge lob. Łobos kopt de bal weg. Maczó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 67%, Szaki FC 33%.
2. Elek FC - Szaki FC 1:2

55e minuut.
Sebők met een snelle inworp. Szőnyegi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi met een sublieme pass. Frejie is nu in balbezit. Frejie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Rudas geeft de bal voor. Frejie rent richting de bal. Garboś begaat een overtreding. Frejie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szőnyegi komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sebők probeert naar een medespeler te passen. Frejie bereikt de bal nog maar net als eerste. Szőnyegi met een sublieme pass. Rudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Garboś geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szőnyegi met de inworp. Frejie rent richting de bal. Frejie haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2. Elek FC 66%, Szaki FC 34%.
2. Elek FC - Szaki FC 1:2