Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Újpestforever FC Akukho Umusa
523Újpest Tactiek próba
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 43.9
good Schieten excellent
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Konuşkan geeft een lange en hoge pass. Pecháček kopt de bal weg. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:1

11e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Levasseur probeert naar een medespeler te passen. Hirt speelt de bal door. Garamvölgyi is nu in balbezit. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Szászi verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Gellei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:2

19e minuut.
Dermendzhiev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scherfchen komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Pecháček speelt de bal door. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:3

30e minuut.
Hirt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček met een sublieme pass. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gellei trapt de bal weg van het doel. Scherfchen kopt de bal weg. Klungelig pakt Brousil de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... Gellei bokst de bal weg. Tompa kan de bal niet met de borst controleren. Tompa passt de bal zonder na te denken. Szászi controleert de bal met de borst. Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Zaszalej trapt de bal weg van het doel. Pecháček kan de bal niet met de borst controleren. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 66%, FC Akukho Umusa 34%.
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:3

46e minuut.
Brousil met een sublieme pass. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal in één keer door. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Tompa is nu in balbezit. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga met een sublieme pass. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brousil rent richting de bal. Tompa onderschept slim de pass. Brousil onderschept slim de pass. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pecháček passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hiu-Kwoon neemt de hoekschop. Pachiegga springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:4

69e minuut.
Sebes rent richting de bal. Sebes passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon kan de bal niet met de borst controleren. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:5

81e minuut.
Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Pecháček met een sublieme pass. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Bukta geeft een hoge lob. Garamvölgyi heeft problemen om de bal te vangen. Ricci rent richting de bal. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga speelt de bal door. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újpestforever 61%, FC Akukho Umusa 39%.
Újpestforever - FC Akukho Umusa 0:5