Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa Újpestforever
próba2 Tactiek 523Újpest
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 33.3
matig Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Wąpierz rent richting de bal. Scherfchen verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfchen met een sublieme pass. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bărzoi met een sublieme pass. Pecháček heeft problemen om de bal te vangen. Pecháček geeft de bal voor. Dlabola rent richting de bal. Dlabola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Kéri geeft een hoge lob. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola passt de bal in één keer door. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Gellei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal met de wreef. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hirt is nu in balbezit. Scherfchen onderschept slim de pass. Pecháček rent richting de bal. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Gellei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 48%, Újpestforever 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Akukho Umusa - Újpestforever 0:0

46e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Tompa heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hirt passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pecháček de bal. Pecháček speelt de bal door. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bărzoi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hiu-Kwoon kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček speelt de bal door. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Gellei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pecháček heeft problemen om de bal te vangen. Pecháček draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Újpestforever 1:0

73e minuut.
Bărzoi heeft problemen om de bal te vangen. Sebes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pachiegga. Pachiegga krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kéri is nu in balbezit. Hiu-Kwoon verovert de bal door een tackle van achteren. Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Dlabola is nu in balbezit. Dlabola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Újpestforever 2:0

85e minuut.
Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szászi. Szászi krijgt een gele kaart. Pachiegga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pachiegga kan niet meer verder spelen. Dermendzhiev komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Dermendzhiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebes onderschept slim de pass. Sebes geeft een lange en hoge pass. Dlabola rent richting de bal. Dlabola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 35%, Újpestforever 65%.
FC Akukho Umusa - Újpestforever 2:0