Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sistergő SK 7FISH FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Osváth passt de bal met de wreef. Lilik speelt de bal door. Kürtös probeert naar een medespeler te passen. Esztergályos rent richting de bal. Esztergályos schiet op doel. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Lászka onderschept slim de pass. Lászka met een sublieme pass. Lilik rent richting de bal. Schuster is nu in balbezit. Schuster schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Regedei passt de bal met de wreef. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó passt de bal met de wreef. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lilik rent richting de bal. Lilik probeert naar een medespeler te passen. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó schiet op doel. Veress kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Lilik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schuster is nu in balbezit. Schuster probeert naar een medespeler te passen. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke draait met de bal, schiet en ... Fazekas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lászka met een sublieme pass. Klungelig pakt Schuster de bal. Schuster schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Plazma rent richting de bal. Regedei verovert de bal door een tackle van achteren. Regedei speelt de bal door. Esztergályos is nu in balbezit. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap. Veress verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kaulics bereikt de bal nog maar net als eerste. tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaulics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karádi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Vincze de bal. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mracskó is nu in balbezit. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grofcsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos onderschept slim de pass. Esztergályos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 54%, 7FISH FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sistergő SK - 7FISH FC 0:0

53e minuut.
Doeltrap. Fazekas trapt de bal weg van het doel. Grofcsik is nu in balbezit. Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Mracskó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sistergő SK - 7FISH FC 0:1

73e minuut.
Grofcsik geeft de bal voor. Klungelig pakt Lilik de bal. Lilik passt de bal in één keer door. Esztergályos bereikt de bal nog maar net als eerste. Esztergályos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mracskó rent richting de bal. Esztergályos rent richting de bal. Mracskó is nu in balbezit. Mracskó haalt uit met een fantastische trap. Veress werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Mracskó verovert de bal door een tackle van achteren. Mracskó probeert naar een medespeler te passen. Plazma rent richting de bal. Esztergályos onderschept slim de pass. Esztergályos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sistergő SK 58%, 7FISH FC 42%.
Sistergő SK - 7FISH FC 0:1