Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kormányos FC FC Akukho Umusa
343 Tactiek próba
38% Balbezit 62%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 46
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.2 gemiddelde waardering 44
goed Schieten uitstekend
zwak Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hiu-Kwoon de bal. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Brousil is nu in balbezit. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon schiet op doel. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:1

14e minuut.
Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon met een sublieme pass. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Károlyi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:2

17e minuut.
Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:3

23e minuut.
Veér geeft een lange en hoge pass. Daar is Scherfchen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gőz de bal. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Scherfchen passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Veér begaat een overtreding. Veér krijgt een gele kaart. Pachiegga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scherfchen komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Klungelig pakt Pecháček de bal. Puska rent richting de bal. Puska passt de bal met de wreef. Kupczyk is nu in balbezit. Kupczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon passt de bal met de wreef. Brousil is nu in balbezit. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:4

37e minuut.
Konuşkan geeft een hoge lob. Pachiegga is nu in balbezit. Veér begaat een overtreding. Veér krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

44e minuut.
Daar is Hiu-Kwoon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Scherfchen kopt de bal weg. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 69%, FC Akukho Umusa 31%.
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:4

48e minuut.
Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil passt de bal met de wreef. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:5

50e minuut.
Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal zonder na te denken. Pachiegga speelt de bal door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Scherfchen probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Károlyi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:6

56e minuut.
Scherfchen passt de bal in één keer door. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga passt de bal met de wreef. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Károlyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:7

58e minuut.
Gőz speelt de bal door. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček passt de bal in één keer door. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil draait met de bal, schiet en ... Meszlényi bokst de bal weg. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:8

59e minuut.
Brousil rent richting de bal. Király onderschept slim de pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil is nu in balbezit. Brousil draait met de bal, schiet en ... Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

61e minuut.
Brousil rent richting de bal. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Károlyi rent richting de bal. Brousil onderschept slim de pass. Brousil schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Király de bal. Pecháček speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:9

63e minuut.
Hiu-Kwoon onderschept slim de pass. Hiu-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Brousil rent richting de bal. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Károlyi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Scherfchen met de inworp. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meszlényi met een harde bal richting middenveld. Pecháček kopt de bal weg. Brousil bereikt de bal nog maar net als eerste. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Pecháček passt de bal in één keer door. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:10

72e minuut.
Pecháček rent richting de bal. Hiu-Kwoon speelt de bal door. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:11

74e minuut.
Scherfchen met een sublieme pass. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Réti bereikt de bal nog maar net als eerste. Réti geeft een lange en hoge pass. Kalbergs kopt de bal weg. Klungelig pakt Pachiegga de bal. Pachiegga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ... Meszlényi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Király rent richting de bal. Pecháček verovert de bal door een tackle van achteren. Brousil rent richting de bal. Brousil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Hiu-Kwoon geeft een lange en hoge pass. Scherfchen rent richting de bal. Scherfchen passt de bal met de wreef. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Panenka passt de bal met de wreef. Scherfchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Scherfchen passt de bal met de wreef. Brousil rent richting de bal. Brousil haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Hiu-Kwoon de bal. Hiu-Kwoon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Hiu-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga heeft problemen om de bal te vangen. Scherfchen rent richting de bal. Brousil is nu in balbezit. Brousil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hiu-Kwoon rent richting de bal. Hiu-Kwoon schiet op doel. Meszlényi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Ricci geeft een lange en hoge pass. Brousil rent richting de bal. Brousil heeft problemen om de bal te vangen. Brousil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Brousil rent richting de bal. Károlyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brousil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Scherfchen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kormányos FC 80%, FC Akukho Umusa 20%.
Kormányos FC - FC Akukho Umusa 0:11