Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Akukho Umusa Kormányos FC
próba2 Tactiek 343
61% Balbezit 39%
34% Spel op eigen helft 66%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 28.4
good Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen weak


4e minuut.
Sitek geeft een lange en hoge pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 1:0

9e minuut.
Pecháček passt de bal zonder na te denken. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Dlabola heeft problemen om de bal te vangen. Dlabola draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Scherfchen verovert de bal door een tackle van achteren. Scherfchen probeert naar een medespeler te passen. Pecháček probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... Meszlényi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pecháček geeft een lange en hoge pass. Réti met een sublieme pass. Zaszalej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hiu-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hiu-Kwoon geeft de bal voor. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga geeft een hoge lob. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Dobrolovszki is nu in balbezit. Bărzoi verovert de bal door een tackle van achteren. Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Dlabola is nu in balbezit. Dlabola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meszlényi trapt de bal weg van het doel. Bărzoi met een sublieme pass. Daar is Pachiegga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Meszlényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Klungelig pakt Pachiegga de bal. Veér rent richting de bal. Veér passt de bal in één keer door. Dlabola rent richting de bal. Dlabola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Meszlényi met een sublieme pass. Scherfchen kopt de bal weg. Réti speelt de bal door. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bărzoi passt de bal in één keer door. Pecháček is nu in balbezit. Pecháček speelt de bal door. Daar is Dlabola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlabola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pachiegga is nu in balbezit. Dlabola is nu in balbezit. Király is nu in balbezit. Dlabola verovert de bal door een tackle van achteren. Dlabola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zaszalej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalbergs is nu in balbezit. Kalbergs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 35%, Kormányos FC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 1:1

46e minuut.
Dobrolovszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bărzoi onderschept slim de pass. Bărzoi probeert naar een medespeler te passen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Konuşkan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobrolovszki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalbergs bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalbergs geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Scherfchen passt de bal met de wreef. Dlabola rent richting de bal. Dlabola passt de bal zonder na te denken. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Hiu-Kwoon is nu in balbezit. Hiu-Kwoon geeft een hoge lob. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pachiegga speelt de bal door. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz rent richting de bal. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 2:1

68e minuut.
Gőz rent richting de bal. Pachiegga onderschept slim de pass. Pachiegga passt de bal met de wreef. Dlabola rent richting de bal. Dlabola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Konuşkan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Károlyi de bal. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola schiet op doel. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 3:1

73e minuut.
Veér passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Dlabola de bal onder controle te krijgen. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga schiet op doel. Meszlényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gőz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gőz geeft een hoge lob. Bărzoi speelt de bal door. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Meszlényi met een harde bal richting middenveld. Pecháček kopt de bal weg. Pachiegga rent richting de bal. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap. Károlyi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hiu-Kwoon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Károlyi de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Konuşkan is nu in balbezit. Konuşkan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Veér de bal. Pachiegga is nu in balbezit. Pachiegga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Károlyi rent richting de bal. Pachiegga verovert de bal door een tackle van achteren. Pachiegga passt de bal zonder na te denken. Dlabola bereikt de bal nog maar net als eerste. Dlabola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 4:1

90e minuut.
Hiu-Kwoon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pecháček met een sublieme pass. Pachiegga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachiegga schiet op doel. Meszlényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Akukho Umusa 32%, Kormányos FC 68%.
FC Akukho Umusa - Kormányos FC 5:1