Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ToyHun Újpestforever
Normal Tactiek 523Újpest
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 33.3
average Schieten solid
hopeless Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Garamvölgyi is nu in balbezit. Kanta onderschept slim de pass. Hirt maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Hirt moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hirt schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

6e minuut.
Levasseur is nu in balbezit. Levasseur passt de bal met de wreef. Rácz is nu in balbezit. Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Újpestforever 0:1

15e minuut.
Levasseur probeert naar een medespeler te passen. Kéri heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kassai. Kassai krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kéri is nu in balbezit. Rácz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rácz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Paulusz is nu in balbezit. Sebes geeft een lange en hoge pass. Bukta geeft een hoge lob. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kéri verovert de bal door een tackle van achteren. Kéri met een sublieme pass. Klungelig pakt Garamvölgyi de bal. Garamvölgyi schiet op doel. Nagypál werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Újpestforever 0:2

35e minuut.
Halmai rent richting de bal. Garamvölgyi onderschept slim de pass. Kassai is nu in balbezit. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi draait met de bal, schiet en ... Nagypál bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 47%, Újpestforever 53%.
ToyHun - Újpestforever 0:2

52e minuut.
Megyesi onderschept slim de pass. Megyesi speelt de bal door. Toldi rent richting de bal. Garamvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Garamvölgyi schiet op doel. Nagypál bokst de bal weg. Garamvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Levasseur verovert de bal door een tackle van achteren. Levasseur geeft een lange en hoge pass. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Sebes onderschept slim de pass. Sebes passt de bal met de wreef. Garamvölgyi rent richting de bal. Garamvölgyi haalt uit met een fantastische trap. Nagypál probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ToyHun - Újpestforever 0:3

65e minuut.
Sebes probeert naar een medespeler te passen. Halmai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wąpierz. Wąpierz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Bukta geeft een hoge lob. Garamvölgyi springt en kopt de bal. Daar is Lénárt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ToyHun 60%, Újpestforever 40%.
ToyHun - Újpestforever 0:3